the weekend


Fredag etter skolen dro vi opp på fjellet. Vi skulle bare bli der en natt denne gangen men jeg hadde like lyst å være med. Det er helt fantastisk der oppe, vi gjør ikke stort men det er det som er ''hygge''. Da jeg var på Hawaii delte vi hva vi savnet og husker så godt at danskene savnet ''hygge'', er et dansk ord på den følelsen/stemningen som vi i Norge også liker. Slappe av med familie og venner, spille spill, spise god matt, tenne lys og høre musikk og slike ting. Familien Kallestad har hvertfall forstått hva hygge er! Satt vedsiden av hundene oppover, de er utrolig snille.


Da vi kom opp på hytta puslet vi ferdig kartet over skitrekket siden vi ikke fikk fulført det forje gang. Deretter dro vi en liten tur ut, Annika og meg, vi prøvde å ake men det har vært veldig varmt de siste dagene så den turen var litt mislykket. Vi fikk hvertfall beveget oss og var godt sultne da vi kom inn igjen.  På kvelden så vi footloose og lagde s'mores. 


Dvi ankom huset i 3tiden, fikset jeg meg og ventet på Madi. Hun hadde fått biletter til en lacrosse kamp. Det var downtown Denver på Pepsi Centeret. Hadde ikke peiling på hva lacrosse var men fant fort ut hvordan det foregikk. De løper rundt med rekarter med ''poser'' og fanger ballen. Mye lettere å forstå i forholdte til amerikansk fotball, det forstår jeg fortsatt ikke. Det var en lang kamp, men utrolig gøy og det var masse ekstra underholdning i pausene siden St. Patricsday. Etter kampen var trafikken skikkelig ille så hjemturen tok lengre tid. Hadde også planer om å møte svenkse Erik og hans kompis men det ble for sent.


Da jeg kom hjem gikk jeg rett i seng, men våknet senere i 1 tiden og var kjempe dårlig. Satt oppreist i sengen lenge og ante ikke hva det kunne være. Tilslutt kastet jeg opp.. For en natt, jeg var helt utslitt. Så hele søndagen sov jeg, fikk en lite syn av Martha's fine dekorasjoner! Ikke noe gøy, føler på meg at det er over nå men har en hjemmedag i dag bare for å bli helt frisk. 

 

-helene

 

Én kommentar

jalda

19.03.2013 kl.22:59

Syns du snart kan lage den "housetour" videoen og et familiebilde hvor du kan vise hvem som er hvem, vet bare hvem Maddie og vertsmoren og vertsfaren din er. Hvem er vertssøkene dine? hehe er en kravstor leser. savner deg <3

Skriv en ny kommentar

,    Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og går nå andre året i USA. Jeg bor derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

    Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


    +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012

hits