heim att


HOLA! Da er det fredagskveld og jeg sitter på rommet her hjemme i Colorado. Den siste uken har jeg kost meg masse masse i Arizona. Har fått oppdatert dere en del så det var herlig så jeg slipper å skrive et veldig lang oppsumerende innlegg nå. På tirsdagen kjørte mer rundt i ørkenen, vi gikk stoppet på en dyrepark og fikk sett litt dyr som levde i denne type natur. Veien var skikkelig svingete og hompete, slik som hjemme, så det var gøy å kjøre. Er så lei av beinrette veier. Lunsj spiste vi på El Churro, mexicansk, det var den første mexicanske resturanten som ble åpnet i USA. Den ble åpnet i 1934 så det var et gammelt bygg, men god mat! Det er stooooor mexicansk innflytelse her, er ikke så rart, var tross alt 30 min unna grensen til Mexico! Vi dro så hjem til huset igjen og slappet av resten av dagen.  

 

Onsdagen dro vi å spiste lunsj på en hawaiian grill, namnam. Så tok Madi og meg å fikset neglene, lyserosa på meg. Og rett etter vi hadde fått nye negler dro vi å bowlet, perfekt vettu.. haha. Var et lite bowling sted, ganske så dødt men kjekt. Kvelden gikk til grilling av MAIS!!!! og annet, spiste egentlig bare mais. Har ikke spist det siden Norge. Så fikk vi med oss en vakker solnedgang på kvelden. Madi og søstrene hennes reiste på natten.

 

Torsdagen slappet jeg bare av ved bassenget. Har fått god farge, wiii! Lærte fine Linda facebook så vi kan holde kontakten, og snakket en time, nesten to, med Jalda. Linda, bestemoren til Madi, og Greg, mannen til Linda, er utrolig hyggelige mennesker og det har vært en ære å få bo hos de. Etter middagen satt jeg i over to timer å snakket med Greg. Han har oppleved et utrolig interesant liv. Han var med i militæret og var med i Vietnam krigen i to år! Han fortalte både overraskende, triste og morsomme historier fra hans tid der. Det som var kult var at han hadde en veldig høy stiling og var med på å planlegge hva USA sitt neste trekk i krigen var. I etter tid er det blitt laget bøker og film om krigen og Greg er med i bøkene, og en kjent skuespiller spiller Greg's rolle i filmen. Utrolig kult!! Før jeg skulle lale i går fikk jeg bok med en liten tekst og underskrift fra Greg! Gleder meg til å lese boken nå :) 

 

-helene

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,    Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og går nå andre året i USA. Jeg bor derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

    Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


    +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012

hits