va va vooom


Mandag, tirsdag, onsdag og snart torsdagen. Dagen flyr av gårde nå, #panikk. Har hatt en fin uke med masse gøy og litt skolearbeid. Lærerene er i litt feriemodus fremdeles, men det er greit med en rolig start. Mandag var en vanlig dag, spiste veldig god ''utenom det vanlige'' lunsj med Madi og etter skolen ble det en hard treningsøkt med Annika. Har kjent det i HELE kroppen helt til idag... Tirsdag begynte jeg sent, var med Britt mye på skolen og etter skolen dro jeg til senteret med Hannele. Vi kjøpte preseng til Annika, hun fyller 16 på fredag, var veldig vanskelig... Men vi endte opp med et pandora armbånd, er en fin og spesiell gave og tror hun kommer til å sette veldig stor pris på det. Hannele fikk endelig kjøpt seg iphone så det var kjekt for henne. Lenge siden jeg har vært med henne så var en koselig stund. På kvelden ble det enda en hard treningsøkt med Annika, hun er utrolig flink så det er gøy, men våknet opp med en enda stivere kropp.. På fredag blir det suprise party for Annika forresten. Idag ble det også shopping, Martha og Annika ville ta meg med til et annet senter. Det var utrolig fint og masse gøye butikker. Er super duper kjekt å være med de, og vi har så lik stil! Fikk en ny favoritt butikk idag med navnet ''freepeople''. Da vi kom hjem ble det salat og steik før det ble tur med hundene. Var herlig å gå fort så jeg fikk varmet opp kroppen og tøyd. Vi lærte hundene å skli ned skliene, var så morsomt!

 

-helene

 

2 kommentarer

Clara

05.04.2013 kl.18:31

Hei! Liker denne bloggen så utrolig mykje! Elsker spesielt at jeg synes du tar oss leserne på alvor ved å lage bloggen så bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse dummheter og tror folk skal like det, men det gjør ikke folk! Jeg hadde blogg før men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye stygge kommentarer at jeg bare ikke ville mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner de dumme. Ikke la det skje, ok? :) DU er så bra. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye energi drikke du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt avhengig av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer flaks? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Marianne

05.04.2013 kl.20:15

Så gøy å bo i USA :) Håper du har det helt fantastisk og koser deg masse :)

Veldig fin blogg <3

Skriv en ny kommentar

,    Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og går nå andre året i USA. Jeg bor derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

    Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


    +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012

hits