forberedelser og 18årsdag


Dagene fyker avgårde!! Får desverre ikke tid til å blogge så ofte, men har det supert. Fortiden har det gått mye i prom forberedelser. Har vært på et par dates!!! Med en fyr som heter Tyler, var artig å oppleve. Skal ikke gå med han, var forresten venninnen min Britt som satte det opp for å prøve å spleise oss for prom, han hadde et litt for innviklet forhold til en annen jente. Og fant ut at det blir kjekkere å gå med folk jeg kjenner og føler meg konfortabel rundt så jeg inviterte min kjære søster! Hun er skikkelig spent og det er jeg å, gleder meg nå. Lagde skatte jakt til henne rundt i huset og bokstavene stavet ''PROM?''. Det artigste er at Hannele (finsk utvekslingstudent) har spurt sin hostsøster, og Ida (dansk utvs) har spurt sin hostsøster. Så vi skal gå sammen, pluss litt flere folk, blant annet Brittany. 
 

                         


Idag etter skolen dro Annika og meg for å ta solarium, stoppet på starbucks for en frappe og dro bort til neglesalongen. Er så gøy at Annika kan kjøre!! Der måtte vi resten av gjengen og vi fikset negler. Jeg gikk for sølv med glitter denne gangen, blir hvit kjole imorgen forresten!

Hannele, Ida, Brenna, meee, Annika and Annie 

 

Da vi var endelig alle man ferdig fortet vi oss hjem til Hannele's hus for de kom. Hun fyller 18 på søndag og vi er alle utslitt på den dagen så vi ville feire det idag. Så vi holdt et lite suprise party for henne. Var koselig:) Annika og meg hadde en gøy presang til henne. For Hannele går ALLTID i striper og det er ikke tull. Så vi hadde fylt en stripete bag med masse stripete ting, et par sko, et dekse, en kjole, undertøy, godeteri og alt var striper på. Vi lo alle godt da hun åpnet! Resten av besøket danset vi ''just dance''.

 

Da vi kom hjem hadde Martha og Drew hentet bilen til Annika og vi dro ut for å kjøre. Den er så søt! 

 

-helene

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,    Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og går nå andre året i USA. Jeg bor derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

    Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


    +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012

hits