mamma og pappa på vei


Nå ligger jeg her på sengen og er veldig klar får å se mine foreldre igjen. Over 10 måneder siden sist. Det er rart det! Husker da jeg jeg dro på leirskole i sjetteklasse for en hel uke!!! Det var big deal det. Nå har det snart gått et år, og jeg lurer egentlig litt på hvordan jeg, bare meg, har klart dette.
En ting, av mange 100, dette året har lært meg og sette pris på er at jeg har de mest fantastiske foreldrene i hele universet. Jeg setter sånn pris på det og skal alltid gjøre mitt aller beste for at de har det bra. Jeg har lært og blitt vandt til å være uten dem, noe som er bra læring for meg, men jeg vil aldri aldri være helt uten dem. Det går bare ikke. Jeg kan slappe helt av og føler meg trygg når jeg er rundt dem og de rundt meg. Takk mamma og pappa, takk for at dere er så gode, takk for at dere alltid er her, takk for mange tusen samtaler igjennom dette året, takk for at dere kommer bort hit, takk for alt. Inni meg har jeg en helt syyyyk følelse nå, (farmor, nå kan jeg vell få lov til å bruke året sykt?, haha) har aldri hatt en lignende følelse. OH MY GOSH GUYS!!!!!!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,    Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og går nå andre året i USA. Jeg bor derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

    Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


    +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012

hits