key west, FL

  posted
 • 19.07.2012 kl.15:47 by Helene Pedersen

heii. er så masse bilder jeg enda ikke har fått postet fra usa-turen. vi besøkte mange forskjellige plasser så kommer til å poste noen innlegg fra de forskjellige stedene, har så lyst å vise dere.

Da vi var i Miami dro vi på dagstur ut til Key west. det var helt amaaaaazing, Key West er det ytterste punktet i Florida, det ligger altså mot Cuba. det var utrolig stilig, bilveien er bygget av mange broer på øy til øy. var såå herlig å kjøre utover med vinduene åpne, full musikk og se blått hav på alle kanter. Stoppet på en ydyllisk strand etter litt, badet og spiste lunsj. Når man er på slike plasser glemmer man alle de ''viktige'' problemene hjemme og bare koser seg. jeg elsker å reise, virkelig! 


 


  

 

Hva syns dere om Key West? Fine bilder? 
 

Sarasota

  posted
 • 09.07.2012 kl.16:20 by Helene Pedersen

først må jeg bare få frem at travle dager og dårlig internett blir til lite blogging. har flere innlegg i arkivet som jeg ikke har fått postet. så kommer innlegg om alle stedene med masse bilder snart. 

 

igår dro vi til en kjempe nydelig strand som ligger mot mexico-gulfen. elsker å være på hvite strender med lyseblått hav og ikke alt for mange folk. der koste vi oss med dykking, litt soling og subway. merker jeg er små lei varmen nå så ble mye bading, hihi

 

på kvelden dro vi å spiste tapas på en fin tak-resturant nede ved havnen. det var kjempe koslig og helt ok mat. syntes tapasretter er vanskelig å bestille, man vet jo aldri hva man får.

 

Flere som koser seg på ferie?
       

nye Ray Ban

  posted
 • 03.07.2012 kl.21:03 by Helene Pedersen

Endelig ble disse solbrillene mine! Kjøpte de i Orlando for halvparten av prisen i Norge, så jeg er fornøyd jeg. Brukt dem i hele dag og jeg merker godt at dette er kvalitetsolbriller. 


You like?
       

2juni i Miami

  posted
 • 02.07.2012 kl.21:16 by Helene Pedersen

-idag har jeg vært, og er fremdeles begeistret over hvor fint det er her, stranden og hotellet er helt fantastisk. 
-har prøvd å lese en amerikansk avis, kom meg utrolig nokk til side 6!

-drukket mye vann og spist god lunsj 
-hørt hele albumet til ''The xx'' 3 ganger!

 

-hatt det gøy på stranden.
og ellers solt meg en del og slappet av. kjempe herlig med ferie, og ingen andre steder kan måle seg med Florida! etter min mening. nå er klokken bare litt over 3, så dagen er enda ung. jeg koser meg hvertfall masse og ønsker alle en vakker sommer videre.     

         

bye orlando, hallo miami

  posted
 • 01.07.2012 kl.18:04 by Helene Pedersen

                                   

                   

                               

har det fett

  posted
 • 30.06.2012 kl.03:03 by Helene Pedersen


 

heihei. beklager masse for elendig blogging folks. har det alt for travelt her i Orlando, så mye vi skal gjøre og se. nå har vi hatt 8 utrolige dager her og har det så fantastisk. det er så ekstemt fint her, usa er noe alle bare må oppleve. nå på søndags skal vi dra videre til Miami, gleder meg masse til strandliv nå.

 

seaworld

  posted
 • 27.06.2012 kl.15:01 by Helene Pedersen

hey. grunnet travle dager så har ikke jeg fått tid til å oppdatere dere om dagene her nede. idag blir det chille dag så nå er det tid, hihi. på mandag var vi i seaworld, syntes det var helt greit. hadde litt større forventninger enn det parken tilbød. det var hvertfall kjempe kjekt å se spekkhogger show, de er så flinke! seaworld var kjempe flott, masse søte butikker, store arenaer og fine resturanter, altså en kjempe fin park. det var få berg&dalbaner der, og det var laaaang kø på de fleste så det gjorde det hakke kjedeligere. tekniske problemer ødla også, da vi var ferdig i en berg&dalbane, som var forresten slik at vi lå opp ned, fikk ikke de ned setene.... så der ble vi hengene i 20 min, haha. 

de var flinke til å sprute, haha


 

forteller om tirsdagen i et annet innlegg!

rainyday

  posted
 • 24.06.2012 kl.19:58 by Helene Pedersen

 

 

heei. her i florida regner det desverre. skikkelig kjipt, men det stopper ikke oss for å ha det gøy. idag har vi hatt morgentrening på studio og deretter hoppet vi i bassenget. heerlig. nå er klokken 2 på dagen og planen for resten av dagen er shopping. så nå gleder vi oss til å sjekke ut et nytt shoppingparadise. 

 

june 23 in FL

  posted
 • 24.06.2012 kl.15:16 by Helene Pedersen

Heihei. gårsdagen var helt super. først spiste vi frokost på en amerikans kro, skikkelig american style. deretter dro vi videre til Orlando Premium Outlets. det var så mange fine butikker der, serriøst alt for mange. har bestemt meg for at vi skal tilbake dit, hihi. anyways har vi det supert, storkoser oss og amerikanere er de søteste. 

 

jaa, hva kan man si? jenter+shopping+orlando. 


in FLORIDA

  posted
 • 23.06.2012 kl.13:32 by Helene Pedersen

heihei. da er jeg kommet meg trygt fram til Florida. turen gikk ganske så bra, fikk desverre vondt i ryggen på slutten av flyturen, men jeg overlede. nå befinner vi oss i et utrolig fint hus, det kjempe stort. 4 bad+ eget pool. klimaet her nede her så forskjellig fra Norge, luften er fuktig, klam og veldig varm. idag småregner det, men håper på at solen skal titte fram snart. nå er jeg klar for amerikans frokost. store klemme til alle hjemme.

 

 

 

 

nå gleder meg til å lage fine innlegg herfra, gleeed dere

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits