memories don't change

  posted
 • 21.06.2012 kl.01:33 by Helene Pedersen


Heii. idag har jeg hatt en onsdag med fult program. en del ting som må fikses før ferien og mange å si hade til, hihi. anyways så har jeg tatt meg tid til å redigere noen bilder som jeg tok sammen med Marthe i helgen. skal si vi koste oss med gamle kjoler og hodeplag + rød lebestift. hva syns dere om bildene? 

a ferrytrip

  posted
 • 15.06.2012 kl.09:49 by Helene Pedersen

  
     
 
 
   

god morgen! var ikke bildene fine? de ble tatt på veien hjem fra Stavanger i helgen. Vi fikk akkurat med oss lyset fra solnedgangen så det var en vakker tur. Anyways så dipdyed jeg håret igår!!! Tror jeg ble fornøyd, kanskje litt mørk farge, neida, joda, bilder kommer hvertfall senere. 

 

instagram. week23

  posted
 • 04.06.2012 kl.21:29 by Helene Pedersen


Hei! Her er noen bilder jeg har tatt med instagram den siste uken. Fysøren hvor mange fine stunder jeg har hatt i det siste, sol og sommer 4evarrr. Har hatt en liten minisommerferie jeg! Idag derimot våknet jeg tidlig for å så jobbe i 5timer, og da jeg kom ut fra jobben regnet det.. Så har faktisk hatt hverdagsfølelse idag.. Det var på en måte litt deilig, men jeg sier heller hei til late og solfulle dager igjen!
Nå har jeg akuratt kommet hjem fra en liten shoppingrunde med Stine, og skal nå grave meg ned i dynen og se serier  

 

 

Hva syns du om bildene? følg meg gjerne på instgram: heleneelisabeth

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits