.nytt hår

  posted
 • 31.01.2013 kl.17:25 by Helene Pedersen

Etter skolen igår hadde jeg frisørtime. Da Ida og meg farget det selv i juleferien var håret mitt veldig fint de to første ukene men da fargen begynte å gå ut ble det grønn/grått/brun aktig, ikke fint. Var på tide med en klipp og! Madi ble med meg og holdt meg med selvskap i 3 timer, snilt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og er glad jeg fikk fikset det før Hawaii. Frisørdamen var utrolig flink, Becky sin frisør, hun tok i highlights (lyse striper), lowlights (mørke striper) og beholdte samtidig litt av mitt gamle hår så det ble flere fargenyanser istedenfor ensfarget som jeg alltid har hatt det. LOVE IT

 

Nå drar jeg på skolen mens jeg teller ned timer til Hawaii!!!!!

 

-helene

 

 

.pakkeliste

  posted
 • 30.01.2013 kl.01:16 by Helene Pedersen

Pakke listen er klar og jeg er så klar. Snakket med en bekjent som hadde vært på lik tut til Hawaii i forje uke og hun sa det var helt fantastisk. 3 dager igjen!! Nå sitter jeg å venter på den nyeste Pretty Little Liars episoden mens jeg gjør lekser. Har masse lekser siden jeg skal være vekke neste uke.

-helene

 

.want hawaii

  posted
 • 29.01.2013 kl.03:58 by Helene Pedersen

Jeg er klar for å dra på tur nå, helt utrolig uvirkelig at reisemålet er Hawaii denne gang. Idag har jeg begynt så vidt å pakke og Hawaii listen går på replay hele tiden. Gleder meg til å spise flere is om dagen, lukte solkrem og salt, ta tusenvis av bilder og alle blir fine uansett hva, løpe på brennede sand for jeg ikke har tid til å ta på flipflopsene, smile og smile, ta ballen fra vollyball gutta, kveldsturer på stranden, få skille og brife (lol) og alle de andre små tingen som gjør at vi elsker paradiser med sol og sjø, Hawaii blir forhåpentlig en del anderledes enn Spania, Tyrkia og you name it. 

 

                      

 

Vil reise NÅÅÅÅÅ. Men får holde ut 4 dager til!

 

-helene
 

 

.changing family

  posted
 • 29.01.2013 kl.03:45 by Helene Pedersen

I går kom område representanten min over i 2tiden. Hun vet hva hun driver med, er veldig lett å snakke med og super snill! Jeg fortalte henne at jeg ville bytte familie i slutten av desember og hun forstod meg, og prosessen startet. Jeg har ''funnet'' familien selv og har ikke spurt YFU om en ny familie. Historien er slik at Hannele, min finske venninne, reiser med en organiasjon Rotary og programmet er slik at de må bytte familie hver tredje måned. Da Hannele bodde hos familien Kallestad var jeg mye med henne og familien, og vi ble godt kjent. Da Hannele flyttet ut i begynnelsen av desember sa de at jeg var velkommen til å flytte inn med dem hvis jeg ville. Jeg ble fort glad i den familien og merket at vi ''matchet'' så jeg kjente at det ville jeg gjerne. Grunnet til at jeg vil bytte er fordi Becky og David jobber til 6/7 tiden hver enste dag og da blir fort ensomt, de har heller ikke barn i huset nå. Har heldigvis ikke vært så ensom dette halvåret pga. svømming men nå er jo svømmingen over så det passer bra. Becky og David tok det veldig fint og det var jeg 99% sikker på. De forstod og sa at det var mitt år og jeg måtte gjøre som jeg ville, men jeg var alltid velkommen tilbake.

 Tumblr_mgr07r5zlk1qfdwsio1_500_large

 

 

Jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å flytte inn med dem, tror det siste halvåret kommer til å bli dødsgøy. Ikke at det første halvåret har vært kjedelig for det har det ikke. Men det kommer nok til å bli anderleds og jeg gleder meg masse. Jeg skal flytte inn uken etter Hawaii. 

 

-helene

 

 

 

 

 

.prom dress looking and some shopping

  posted
 • 27.01.2013 kl.22:18 by Helene Pedersen


Igår dro jeg på shopping med Martha, Annika og venninnen til Annika, Taylor. Vi dro først og tittet på ballkjoler. Var kjekt, selvom jeg syntes det var tidlig å begynne å tenke på. Ballet er ikke før i april, men fikk en tanke om hvordan kjole jeg vil ha, har lyst på en peach farget! Har bare bilde av to av de mange, Martha tok masse bilder, haha. Hun stilte oss opp og hadde den photoshooten. 

 

Etter kjoleprøving dro vi til senteret. Fikk kjøpt den fineste bikinien på VS, bare 6 dager til Hawaii nå!! Her er det vans som er tingen, ikke converse som hjemme, så et par hvite vans ble med hjem. En Juicy Couture bukse som jeg skal reise i på lørdag og en søt ryggsekk fra Uraban Outfitters.

 

Var en fin tur, Martha og Annika er den nye familien min. Martha er moren og Annika er datteren på 15 år. Gleder meg veldig til å flytte inn med dem. Om en liten stund kommer område representanten min over og hun skal hjelpe meg med å fortelle at jeg skal bytte familie. Tror det skal gå veldig fint, men er litt spent.

 

-helene

 

.happy birthday my to my bf

  posted
 • 27.01.2013 kl.01:01 by Helene Pedersen

Gratulerer så utrolig masse med dagen min aller bestevenn! Du betyr en hel masse for meg og jeg er så glad i vårt vennskap. Vi har opplevd så mange mange gode minner sammen, og flere skal det bli. Jeg er superduper stolt av deg og beundrer deg. Jeg er veldig glad for at vi har så god kontakt selvom jeg ikke er hjemme, det beviser at vi er ekte venninner for hverandre. Men jeg kunne virkelig ønske jeg var hjemme og kunne feire din store dag. Er så glad i deg!!!!!! og gleder meg noe vilt til å se deg igjen! stoooor klem

Takk til fine Mamma og Pappa som er så tilstede! De leverte pakke som jeg hadde sent hjem til Marthe idag og blomster. Dere er best<3 og superfine!

 

-helene

 

 

.boysVSgirls day & C league

  posted
 • 26.01.2013 kl.07:33 by Helene Pedersen

heeei. Sliten jente foran pc skjermen her! Men har vært en veldig gøy, lang og spennende dag, formen er heldigvis bedre enn igår. Men nå ligger de her hjemme syk... Dagen min startet med at Brittney hentet meg, vi dro til skolen for å møte resten av gruppen vi kledde oss opp med, vi skiftet og rett etter det ringte det inn. Siden både Britt og meg har første periode off så tok vi en tur til Starbucks og satt å øvde matte til prøven vi hadde i neste time. btw guess what!?? De skrev navnet mitt rett på starbucks koppen!! Hun damen som jobber der husket meg igjen og prøvde å si navnet mitt ''på norsk'', men hun skrev det hvertfall riktig!! Ikke noe mer Colen, Helin, Belin og slikt

 

Elsket antrekkene våre! Vi var 10 jenter som hadde like klær, har desverre ikke gruppebilde vi tok.... 

 


Sierra og meg hadde en gøy fashion design time idag. Vi fikk med vikaren vår på bilde, hahah


I den siste timen var det assembly og hele skolen samlet seg i gymsalen, jentene kledd i rosa på den ene siden og guttene i blå på den andre siden. Har gledet meg hele uken til det og det stod virkelig opp til foreventingene. Skolespiriten er helt vill!! Mr. Chaparral ble kåret, flere konkurranser mellom jentene og guttene, alle sportene danset og masse annet underholdene. Har filmet masse men har ikke krefter til å sette sammen en video, men fant et klipp på facebook så har lagt det til under. Guy cheer var best!!

 

Rett etter assemblyen kjørte Joelle, Scottie og meg til en naboskole og var klare for C league i svømming. 

 

Da vi kom fram møtte vi resten av jentene, vi var 6 jenter i C serien. Vi hadde rundt 30 min på tøying og oppvarming også var konkurransen i gang. Tiden fyker alltid fort når evente begynner. Vi gjorde det veldig bra og fikk en del førsteplasser. Joelle ble så glad når hun vant 50 free at hun begynte å gråte!!! Da lo vi alle, hun er så søt!

 

Da jeg stod på startblokken klar for mitt siste event kom jeg på at dette er siste gang jeg gjør dette, tviler på at jeg starter å svømme i Norge, og det gjorde meg skikkelig trist. Jeg har hatt det så gøy med svømmelaget og angrer ikke et øyeblikk på at jeg meldte meg på. Har fått øyene opp for en ny fantastisk gøy sport og har fått trent bra i 4 måneder, men ikke minst blitt kjent med mange herlige jenter og hatt det så masse gøy. Mircle party, team dinners, alle konkurransene, kosekvelder, tur til Colorado Springs og ikke minst det å gå på trening hver dag og ha det gøy! Vi har en avsluttning den 11. februar, men ikke noe mer trening og konkurranser.. Jeg er så takknemmelig for at jeg fikk sjangsen til å være med på dette, kunne virkelig ønske jeg kunne ta med meg laget hjem til Norge...

 

-helene

 

.sykedag

  posted
 • 24.01.2013 kl.23:44 by Helene PedersenHar vært hjemme fra skolen idag, var på vei til skolen idag morges men følte meg veldig dårlig så Madi kjørte meg hjem. Da jeg kom hjem kastet jeg opp og nå har jeg sovet i 4 timer. Følte meg ikke bra på trening igår kveld heller. Både Hannele og Ida er syk og de er jeg en del med så det er nokk de som har smittet meg. Får håpe det går fort over!! Har alt for mye gøy de neste dagene. I kveld er det Mister Chaparral, imorgen er det BoysVSGirls dag og assembly på skolen, etter skolen skal jeg svømme C league, lørdag blir det frisør time og litt shopping til Hawaii og på søndag kommer områderepresentanten min over og vi skal fortelle til min nåværende familie at jeg skal bytte familie. Så håper virkelig at det går fort over.. 

 

-helene

 

.western day

  posted
 • 23.01.2013 kl.00:00 by Helene Pedersen

 

Idag startet uken, siden vi hadde fri igår, med western day. De fleste hadde på seg country/cowboy/western klær. Er så vittig for jeg føler jeg ''klær meg ut'' når jeg har de botsa på men det er helt normalt å gå i slikt her. Så western day er basically at alle har på seg det den dagen og det ble spilt country musikk i høytalerene i pausene. Uansett så er det gøy med en litt anderledes skolehverdag og jeg kunne ønske Norge var flinkere til sånt. Ellers er det sol og 15 grader her idag! Ingenting spesielt som skjer for meg idag, kommet hjem fra skolen nå og om 2 timer er det trening. Gleder meg veldig til ferie nå om 10 dager da, #hawaiihereIcome


-helene

 

oppsumering

  posted
 • 22.01.2013 kl.03:26 by Helene Pedersen

Hejsan hoppsan! Forje uke var skikkelig travel, masse trening og andre ting med svømmelaget. På onsdagen hadde vi konkurranse og vi vant så vi fikk med oss ''Pride of Parker'' hjem. Det er en pokal som går på rund gang mellom skolene i her i Parker. Vi hadde også senior night i midten av konkurransen. Senior night går ut på at de seniorene får litt ekstra oppmerksomhet siden det er siste året. Siden jeg er så heldig å få være senior dette året fikk jeg være med, vi ble ropt opp en og en mens treneren sa litt fakta om oss, fikk blomster og tilslutt fotografering. Var artig!


Husker ikke hvilken dag, men Hannele og meg var hjemme i lunsjen og offperioden og spilte just dance en dag! 

 

Har brukt mye av disse tingene denne uken. Huden min blir skikkelig tørr av klorinen....

 

Fikk denne fine teksten på skapet fra treneren

 

På fredag reiste laget til Colorado Springs, vi tok alle buss dit. Da vi kom frem pakket vi fort ut på hotellet og skiftet. Deretter dro vi bort til bassenget og møtte de andre lagene. Jeg hadde vært nervøs hele uken siden jeg viste jeg hadde 500 free, det er 20 ganger frem og tilbake....... Det var veldig masse folk der siden dette var en turne og da er det alltid mange lag med. Tiden gikk fort og jeg var så lettet da vi forlot bassenget. 500 free gikk bedre enn foreventet og det var ikke i nærheten så vanskelig som jeg trodde, klarte det på 8 minutter. Vi dro så å spiste og på kvelden tømte vi hele tredje etasje for is, haha. Vi fylte opp 4 badekar med is!! 


Gaven til min fish! T for Talia


På lørdagen svømte ikke jeg, heldigvis!! Chaparral, vi, vant hele turnen med 160 poeng!!! Og det er ganske mye så skolen min har et dødsbra lag, er så veldig gøy å se på de beste når de svømmet. Jeg dro hjem med Madi tidligere istednfor å ta bussen på kvelden. Da jeg kom hjem pakket jeg ut og inn og var klar for ny tur. Neste morgen dro vi fra Parker i 10tiden etter vi hadde hentet Ida. Vi kjørte opp i fjellene og etter 3 timer var vi fremme. Ida og meg la fra oss tingene på motellet og så besøkte vi ''Hot springs''. Det luktet skikkelig vondt der, men det var en kul opplevelse. Hot springs er er et naturlig mineral resort med 22 bassenger ute. Det var rundt minus 15 men vi merket ikke det når vi satt i bassengene. 
-helene


Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits