heim att

  posted
 • 30.03.2013 kl.04:42 by Helene Pedersen

HOLA! Da er det fredagskveld og jeg sitter på rommet her hjemme i Colorado. Den siste uken har jeg kost meg masse masse i Arizona. Har fått oppdatert dere en del så det var herlig så jeg slipper å skrive et veldig lang oppsumerende innlegg nå. På tirsdagen kjørte mer rundt i ørkenen, vi gikk stoppet på en dyrepark og fikk sett litt dyr som levde i denne type natur. Veien var skikkelig svingete og hompete, slik som hjemme, så det var gøy å kjøre. Er så lei av beinrette veier. Lunsj spiste vi på El Churro, mexicansk, det var den første mexicanske resturanten som ble åpnet i USA. Den ble åpnet i 1934 så det var et gammelt bygg, men god mat! Det er stooooor mexicansk innflytelse her, er ikke så rart, var tross alt 30 min unna grensen til Mexico! Vi dro så hjem til huset igjen og slappet av resten av dagen.  

 

Onsdagen dro vi å spiste lunsj på en hawaiian grill, namnam. Så tok Madi og meg å fikset neglene, lyserosa på meg. Og rett etter vi hadde fått nye negler dro vi å bowlet, perfekt vettu.. haha. Var et lite bowling sted, ganske så dødt men kjekt. Kvelden gikk til grilling av MAIS!!!! og annet, spiste egentlig bare mais. Har ikke spist det siden Norge. Så fikk vi med oss en vakker solnedgang på kvelden. Madi og søstrene hennes reiste på natten.

 

Torsdagen slappet jeg bare av ved bassenget. Har fått god farge, wiii! Lærte fine Linda facebook så vi kan holde kontakten, og snakket en time, nesten to, med Jalda. Linda, bestemoren til Madi, og Greg, mannen til Linda, er utrolig hyggelige mennesker og det har vært en ære å få bo hos de. Etter middagen satt jeg i over to timer å snakket med Greg. Han har oppleved et utrolig interesant liv. Han var med i militæret og var med i Vietnam krigen i to år! Han fortalte både overraskende, triste og morsomme historier fra hans tid der. Det som var kult var at han hadde en veldig høy stiling og var med på å planlegge hva USA sitt neste trekk i krigen var. I etter tid er det blitt laget bøker og film om krigen og Greg er med i bøkene, og en kjent skuespiller spiller Greg's rolle i filmen. Utrolig kult!! Før jeg skulle lale i går fikk jeg bok med en liten tekst og underskrift fra Greg! Gleder meg til å lese boken nå :) 

 

-helene

 

Ah. Livet!

  posted
 • 26.03.2013 kl.06:14 by Helene Pedersen

Idag har vi hatt en avslappende dag her i Arizona. Vi tilbrakte hele formiddagen med bassenget, var en litt vind idag sa det var herlig. Fatt en ganske bra farge pa kroppen na, var sa glad nar jeg vaknet opp idag og sa at solbrentheten var forsvunnet! Har det utrolig kjekt med Madi forresten. Litt senere pa dagen dro vi til et lite shopping sted, gikk i butikker og kjopte starbucks. Kjopte to par sandaler, wiii, og litt andre fine ting. Da vi kom hjem fra en shoppingturen hoppet vi i bassenget igjen!! Ogsa var Madi og meg kokker og disket opp mashed potetos og kjottboller, bestemoren hadde vart pa ikea og kjopt mat, var et etterlengtet maltid! Hun hadde til a med kjopt tyttebarsyltetoy. Pa kvelden satt Madi og meg i boblebadet og na slapper vi av med film. Fin dag :)  

-helene

 

red pants in the red state

  posted
 • 25.03.2013 kl.11:06 by Helene Pedersen

 

-helene

 

 

 

in the desert

  posted
 • 25.03.2013 kl.04:06 by Helene Pedersen

Heihei! Har fatt opplevd to varke dager i Arizona na. Kort oppsumert, igar dro hele gjengen a spise utrolig god frokost ute. Etter frokost dro vi pa noen salg, bestemoren til Madi som elsker a ga pa salg, og turen endte med Saguaro national park. Det var utrolig stilig, aldri sett lignende natur for!! Pa kvelden dro vi pa et market og fikk shoppet litt, og sa ble det middag pa california pizza kitchen, mmm. Idag dro vi avgarde til Phonix i 8tiden og var klar for aqua land, sa idag har vi lopt og svomt rundt. Ble en litt lang kjoretur men gikk fint. Er utrolig fint her. Imorgen blir det avslapping med bassenget og kanskje en tur ned til gamle byen. 


-helene

 

Splash in the pool

  posted
 • 23.03.2013 kl.02:13 by Helene Pedersen

 

Na har Madi og sostrene hennes kommet!! Vi har vart i bassenget en stund og er klar for middag snart. HAR DET SUPERT!!! 

 

-helene 

 

ariiiiiiiizona

  posted
 • 22.03.2013 kl.23:29 by Helene Pedersen

 

Har det superbra!! Igar landet jeg i Phonix i 4tiden. Da jeg kom ut av flyet ble jeg mott med den varme luften, og solen skinte. Bestemoren til Madi, Linda, motte meg. Var litt rart a bare vare med en jeg ikke kjenner, men vi ble fort kjent. Martha, vmor, hadde snakket og avtalt med henne paforhand! Madi og hennes sosken kjorer nedover. Jeg fikk ikke lov av yfu a kjore med en mindrearig sa jeg tok fly ned. Linda og meg hadde en fin biltur hjem til Tuscon, fikk sett mye fin natur, utrolig anderledes enn Colorado. Arizona bestar av orken sa fjellene er oransje og ellers er det kaktuser og palmer. Vi stoppet a spiste pa en utrolig god resturant, der hvor vi bestilte flere forkskjellige sor amerikanske smaretter. Hushpuppies, fried ocra, mashed potetos, gravy, cornbread var noe av rettene. Etter middagen hadde vi en liten time til vi var fremme. Da vi kom hjem til huset fikk jeg omvisning, det er utrolig fint og de har stort basseng. Idag har jeg lagt med bassenget lenge og glemte solkrem sa jeg er helt rod. Fikk helt sjokk da vi skulle ut a spise lunsj og jeg plutselig sa ned pa beina mine.... har smort meg med 50 na og det skal jeg resten av uken ogsa. Na kommer Madi og sostrene hennes om en liten halvtime!!! 

-helene

barbie rosa

  posted
 • 20.03.2013 kl.04:46 by Helene Pedersen

 

Etter skolen idag dro vi for å fikse neglene, vaglte rosa! Nå er det bare to dager til Arizona, wiiiiiiiiiii

 

-helene

the weekend

  posted
 • 18.03.2013 kl.18:35 by Helene Pedersen

Fredag etter skolen dro vi opp på fjellet. Vi skulle bare bli der en natt denne gangen men jeg hadde like lyst å være med. Det er helt fantastisk der oppe, vi gjør ikke stort men det er det som er ''hygge''. Da jeg var på Hawaii delte vi hva vi savnet og husker så godt at danskene savnet ''hygge'', er et dansk ord på den følelsen/stemningen som vi i Norge også liker. Slappe av med familie og venner, spille spill, spise god matt, tenne lys og høre musikk og slike ting. Familien Kallestad har hvertfall forstått hva hygge er! Satt vedsiden av hundene oppover, de er utrolig snille.


Da vi kom opp på hytta puslet vi ferdig kartet over skitrekket siden vi ikke fikk fulført det forje gang. Deretter dro vi en liten tur ut, Annika og meg, vi prøvde å ake men det har vært veldig varmt de siste dagene så den turen var litt mislykket. Vi fikk hvertfall beveget oss og var godt sultne da vi kom inn igjen.  På kvelden så vi footloose og lagde s'mores. 


Dvi ankom huset i 3tiden, fikset jeg meg og ventet på Madi. Hun hadde fått biletter til en lacrosse kamp. Det var downtown Denver på Pepsi Centeret. Hadde ikke peiling på hva lacrosse var men fant fort ut hvordan det foregikk. De løper rundt med rekarter med ''poser'' og fanger ballen. Mye lettere å forstå i forholdte til amerikansk fotball, det forstår jeg fortsatt ikke. Det var en lang kamp, men utrolig gøy og det var masse ekstra underholdning i pausene siden St. Patricsday. Etter kampen var trafikken skikkelig ille så hjemturen tok lengre tid. Hadde også planer om å møte svenkse Erik og hans kompis men det ble for sent.


Da jeg kom hjem gikk jeg rett i seng, men våknet senere i 1 tiden og var kjempe dårlig. Satt oppreist i sengen lenge og ante ikke hva det kunne være. Tilslutt kastet jeg opp.. For en natt, jeg var helt utslitt. Så hele søndagen sov jeg, fikk en lite syn av Martha's fine dekorasjoner! Ikke noe gøy, føler på meg at det er over nå men har en hjemmedag i dag bare for å bli helt frisk. 

 

-helene

 

bling bling ching ching

  posted
 • 15.03.2013 kl.04:40 by Helene Pedersen

 

-helene

 

hverdagen

  posted
 • 13.03.2013 kl.18:10 by Helene Pedersen

Hello :) Igar startet skolen veldig sent for meg, sa jeg hadde en lang morning! Drew og meg satt pa Ipaden en god stund og jeg viste han rundt i Norge. Han har vart i Norge for, han har besokt Bergen og statt pa ski pa Geilo. Gikk deretter pa skolen for en mattetime og etter skolen ble det lunsj/middag pa Costa Vida med Annika og Martha. Litt lekser for vi dro bort igjen pa skolen. Annika er med i Unifed sa idag ble jeg med henne. Unifed er en gruppe som arrangerer forskjellige sporter for en gruppe folk som har litt problemer. Utrolig fint opplegg. Denne sesongen er det basket! Annika er utrolig flink, hun er speakeren, den personen som snakker under kampen og spiller musikk i pausene. Chaparral hadde ikke sa veldig mange spillere idag sa var litt ute pa banen jeg a, utrolig kjekt. Som sagt utrolig bra oppelegg, de blir sa glade nar de scorer! Brittney er ogsa med i Unifed. Da vi kom hjem gikk Annika og meg en rask tur med hundene innom Ida. Hun var veldig glad siden hun har fatt ny familie og flytter denne uken. Superglad for henne!! Da vi kom hjem hadde Martha bakt cookies og Britt kom over, vi sa pretty little liars og B sov over.

                                    

Na er klokken 11 her borte, B og meg har akkurat hatt en god frokost og sett ''The Bachelor''. Na holder vi pa a fikse oss, vet ikke helt hva hva vi skal gjore pa resten av dagen. Senere i kveld skal jeg mote svommelaget pa Froyo, blir kjekt!

                                 

HAVE A GOOD DAY GUYS!

-helene

 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits