12 dager med skole igjen!!!

  posted
 • 30.04.2013 kl.07:09 by Helene Pedersen

wiiiiiiiiiiiiii :)

lunch time

  posted
 • 25.04.2013 kl.22:33 by Helene Pedersen

          

 

Solen skinner idag og frozen youghurt til lunch, sommeren nærmer seg!!

 

-helene 

 

ski og skydiving

  posted
 • 25.04.2013 kl.02:02 by Helene Pedersen

 

Da vi kom hjem fra fjellet paa sondag dro Annika og meg for aa skydive, innendors altsaa! Var utorlig morsomt, fikk oppleve noe jeg aldri har vaart i naarthetn av for. Veldig goy, men var vankselig. Det var en person inne med oss i vindtunnelen som hjalp oss. Da vi kom hjem var det frokost til middag, er Martha's favoritt. Hun syntes frokost smaker bedre til middag, forst syntes jeg det var litt merkelig, men da jeg tenkte meg om er jo faktisk normalt hjemme. Vi spiser jo pannekaker og bacon heller til middag. Er blitt ganske saa godt vandt til Amerika naa, haha

 

En kort liten oppdatering! Ellers har jeg bare 14 skoledager igjen!!!!!!!!!!!!!!! Er helt rart, vet ikke hva jeg fooler.Til helgen skal vi vaare med aa hjelpe pa en fundraiser, blir kjekt, og sondagen er det YFU samling. Min savnede vakre foreldre kommer om bare 29 dager! Og jeg fyller 18 aar om bare 32 dager...... Og mitt utvekslingsaar er over om 55 dager. Som dere forstaar er det masse store tanker som surrer i hodet mitt, masse bra, og noen litt rare. 

 

-helene 

 

sleepover

  posted
 • 23.04.2013 kl.07:03 by Helene Pedersen

Hallo! Uken er igang, nå begynner det å gå opp for meg at jeg skal snart hjem!!!! Det er en helt spesiell følelse, jeg skal snart forlate dette livet. Idag har jeg vært med Hannele, vi har bare chillet, spilt mario kart og sunget svenske sanger, haha. Alle finske folk må vist lære seg svensk så hun er litt bekymret for neste år så har hjulpet henne litt, haha. Ikke at jeg kan korekt svensk. Uansett veldig koselig. Kommer til å savne Ida og Hannele til neste år, helt utrolig gøy at vi havnet på samme skole. Natta! Helgen var forresten dødsbra, føret i bakken var supert og koste meg masse. Kan legge ut litt bilder i et annet innlegg.

 

-helene

 

go nuggets!

  posted
 • 19.04.2013 kl.00:01 by Helene Pedersen

Været har vært helt sprøtt de siste dagene. Det har skiftet mellom grønt gress og hvitt lag av snø. Det har snødd godt i fjellet så til helgen blir det en siste skikjøring helg. Igår kveld var jeg å så Nuggets game, som er basketball. Var gøy å se profosjonell basket.

 

MERICA<3

 

                    

 

-helene

 

prom 2013

  posted
 • 15.04.2013 kl.21:00 by Helene Pedersen

Hi. Well, then was prom over. I had a blast!! We started the day with a typical American breakfast, bacon and French toast. As told before, Annika got her license and she is seriously addicted to drive, haha. So we went for a drive around in Parker, we stopped at target for a few to buy energy drinks for the night before we headed home. At noon we left the house with no makeup and greasy hairs while we were both really excited to get ready. It was so much fun at the hairdresser, she was amazing! She made Annika?s and my hair so pretty, loved it. Wish I could do stuff like that. After hair we drove over to the mall for makeup, we had appointments at Estee Lauder and they did a great job. Was kind of nervous there I sat because the time had flown so fast, but it looked great when I finally could open my eyes. We rushed home, jumped in our dresses and shoes, and then people started coming. 

 

We took pictures in a great weather. Ida's host dad is a photographer so the pictures turned out really good. We ate dinner at Macaroni grill, had steak with mac and cheese, yum. Then we headed over to the dance. It was really fun, the place was so cool, we danced and they announced king and queen, just like the Americans movies. We stayed longer then I thought we would, which is a sign that we had fun and we did. When was back in Parker I was almost falling a sleep... We took our 5 energy drinks, lol, and drove over to the school. There we met Martha at the entrance and talked to her for a few before we slid down a slide, which was placed on top of the main stairs in the school, and where ready for after prom! The decorations were awesome. We played poker and a bunch of other games, took fake tattoos, got our future told, had fun in the bounzie house, drove toilets motorbikes and just had fun. Annika and me left the school around 3 and went straight to sleep.  

 

 

 

                    
 

-helene

forberedelser og 18årsdag

  posted
 • 13.04.2013 kl.06:43 by Helene Pedersen

Dagene fyker avgårde!! Får desverre ikke tid til å blogge så ofte, men har det supert. Fortiden har det gått mye i prom forberedelser. Har vært på et par dates!!! Med en fyr som heter Tyler, var artig å oppleve. Skal ikke gå med han, var forresten venninnen min Britt som satte det opp for å prøve å spleise oss for prom, han hadde et litt for innviklet forhold til en annen jente. Og fant ut at det blir kjekkere å gå med folk jeg kjenner og føler meg konfortabel rundt så jeg inviterte min kjære søster! Hun er skikkelig spent og det er jeg å, gleder meg nå. Lagde skatte jakt til henne rundt i huset og bokstavene stavet ''PROM?''. Det artigste er at Hannele (finsk utvekslingstudent) har spurt sin hostsøster, og Ida (dansk utvs) har spurt sin hostsøster. Så vi skal gå sammen, pluss litt flere folk, blant annet Brittany. 
 

                         


Idag etter skolen dro Annika og meg for å ta solarium, stoppet på starbucks for en frappe og dro bort til neglesalongen. Er så gøy at Annika kan kjøre!! Der måtte vi resten av gjengen og vi fikset negler. Jeg gikk for sølv med glitter denne gangen, blir hvit kjole imorgen forresten!

Hannele, Ida, Brenna, meee, Annika and Annie 

 

Da vi var endelig alle man ferdig fortet vi oss hjem til Hannele's hus for de kom. Hun fyller 18 på søndag og vi er alle utslitt på den dagen så vi ville feire det idag. Så vi holdt et lite suprise party for henne. Var koselig:) Annika og meg hadde en gøy presang til henne. For Hannele går ALLTID i striper og det er ikke tull. Så vi hadde fylt en stripete bag med masse stripete ting, et par sko, et dekse, en kjole, undertøy, godeteri og alt var striper på. Vi lo alle godt da hun åpnet! Resten av besøket danset vi ''just dance''.

 

Da vi kom hjem hadde Martha og Drew hentet bilen til Annika og vi dro ut for å kjøre. Den er så søt! 

 

-helene

 

?

  posted
 • 07.04.2013 kl.13:45 by Helene Pedersen

 

-helene

 

sweet sixteen

  posted
 • 07.04.2013 kl.10:03 by Helene Pedersen

Heisann! Igår fylte Annika 16 år, sweet sixteen  Hun tok sertifikatet i skoletiden og bestod, wii, hun kan kjøre meg lovlig siden jeg Martha og Drew er mine foreldre i papirene nå. I USA har de en lov som sier at man får ikke lov å kjøre noen andre, utenom familie, de første 6 månende. Etter 6 månder kan man kjøre en person, og når man fyller 17 kan man kjøre alle. Da vi alle var kommet hjem fra skole og jobb pyntet vi oss, tok bilder og var klar for familiemiddag. Alle utenom bursdagsbarnet viste om at det var mer enn familiemiddag. Vi hadde invitert alle venninne hennes til en resturant så da vi annkom ble hun skikkelig overrasket der de alle stod og skrek ''SUPRISE!!!!!''. Var en utrolig fin kveld og Annika koste seg masse!

 

                                  

                 

                 

                 


Vi spiste utrolig god kinesisk middag, så åpnet hun gaver og så kom en utrolig fin kake serverende. 

                 

                 

                 

 

 

-helene


løøørdagen

  posted
 • 07.04.2013 kl.06:45 by Helene Pedersen

 

Lørdagen har vært super! Hadde frokost date med Madi og dro en tur på shopping etter det. Så en løpetur med Timber, den ene hunden. Deretter dro Anni og meg ut for middag og det var første turen alene. Martha stod å gråt i garasjen, hihi. Vi tok sol etter på, gjør oss klar for prom. En uke til, wææææ. Igår feiret vi Annika, 16 år, kommer et innlegg med bilder:)

 

-helene

 

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits