et fantastisk besøk

  posted
 • 30.05.2013 kl.02:56 by Helene Pedersen

heisan! Onsdag's kveld dro vi avgårde for å hente mamma og pappa som hadde kommet hele veien fra Norge. Da vi kom frem var flyet litt forsinket så måtte vente noen minutter lengre. Hostfamilien min og meg hadde ''kledd oss ut'' som hicks, folk går faktisk kledd sånn her. Plutselig så jeg mamma bak glassdørene,  jeg sprintet mot henne, løp inn der vi ikke har lov til å løpe og klemte henne. 2 meter bak kom pappa og jeg grep tak i han. Tårene rant som aldri før og det var så godt

 

Fikk gjort masse med mamma og pappa, og vist de alle stedene jeg har brukt tid på her i Colorado. Var en helt fantastisk liten uke for meg og en ferie for de. Kommer til å oppdaterer om ting vi gjorde imorgen. Nå skal jeg på sleepover til Ida.

 

-helene

 

 

mamma og pappa på vei

  posted
 • 22.05.2013 kl.19:27 by Helene Pedersen

Nå ligger jeg her på sengen og er veldig klar får å se mine foreldre igjen. Over 10 måneder siden sist. Det er rart det! Husker da jeg jeg dro på leirskole i sjetteklasse for en hel uke!!! Det var big deal det. Nå har det snart gått et år, og jeg lurer egentlig litt på hvordan jeg, bare meg, har klart dette.
En ting, av mange 100, dette året har lært meg og sette pris på er at jeg har de mest fantastiske foreldrene i hele universet. Jeg setter sånn pris på det og skal alltid gjøre mitt aller beste for at de har det bra. Jeg har lært og blitt vandt til å være uten dem, noe som er bra læring for meg, men jeg vil aldri aldri være helt uten dem. Det går bare ikke. Jeg kan slappe helt av og føler meg trygg når jeg er rundt dem og de rundt meg. Takk mamma og pappa, takk for at dere er så gode, takk for at dere alltid er her, takk for mange tusen samtaler igjennom dette året, takk for at dere kommer bort hit, takk for alt. Inni meg har jeg en helt syyyyk følelse nå, (farmor, nå kan jeg vell få lov til å bruke året sykt?, haha) har aldri hatt en lignende følelse. OH MY GOSH GUYS!!!!!!! 

17.mai feiring i USA

  posted
 • 20.05.2013 kl.05:03 by Helene Pedersen

Da jeg våknet på fredagen tok jeg på ''Ja, vi elsker dette landet'' og løp ned på kjøkkenet! Elsker 17.mai og er så glad for at jeg har en v.mor som elsker å feire og dekorere. Hun var fult i gang allerede med potetsalat. Martha og meg spiste frokost og dro på trening for å svette litt. Etter en times core dro vi for å kjøpe spekeskinke, der møtte vi en dame som hadde lagt det norske flagget av skjokolade, nam. Mamma sente bort rømmegrøt, lomper, skjokolade, seigemenn, servietter og fløyter, tusen takk mami<3

    

    

 


Etter noen timer med matlaging og dekorering var vi klar. Annika var på skolen siden hun er sophmore, så var kjekt å være litt med Martha alene. Hun er kjempe flink og lagde blant annet pepperkaker, haha. Har aldri hatt det på syttende mai før, men er jo norskt og smaker alltd bra såå hvorfor ikke. 

 

 

Danske Ida og finske Hannele kom over, en annen familie kom også og min beste gjest Sofie fra Norge. Dagen ble bedre med enda en nordman som kunne sangen og elsker rømmegrøt.
              

                                 

             

   

 

   

 

   
     Rømmegrøten ble veldig god og hadde en fantastisk dag. Er veldig takknemmelig for at jeg fikk feiret det, savnet bunaden men men, haha.
-helene

2 dager igjen med skole nå

  posted
 • 14.05.2013 kl.04:11 by Helene Pedersen

Heihei :) Idag har det vært så varmt her i Colorado, 32 grader og full sol. Så var deilig å dra på skolen i shorts uten å fryse! Idag har jeg levert inn final paper i engelsk klassen og sakt ha det til den klassen. Etter skolen har jeg jobbet matte i mange timer. Spiste god salat med familien ute i hagen, så ble det litt mer matte og en tur bort for å kjøpe is med Annika. Er helt ubeskrivelig alt for tiden. Har det så bra, tiden går alt for fort og ja, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Imorgen har jeg matte eksamen, er nervøs faktisk men føler meg ganske heldig med tanke på at jeg ikke blir trukket opp i eksamen som dere hjemme og skolen er over på onsdag. 

Madison er ganske så missunlig på meg siden hun har skole i to uker til, hun er junior

                 

 

Fjellene var nydelig i helgen. Og vi møtte på elg!

                 

                 

 

Gleder meg masse til å se de to her igjen nå, 10 dager!! 

                 


Nå skal jeg gå over matten en gang til.. Har på meg lykke motivasjons t-skjorten. wish me luck

                 

På hytta

  posted
 • 11.05.2013 kl.18:18 by Helene Pedersen

ARmy of angels #mswalk

  posted
 • 05.05.2013 kl.00:21 by Helene Pedersen

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Juni 2013 » Mai 2013

, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Mars 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits