har det fett

  posted
 • 30.06.2012 kl.03:03 by Helene Pedersen


 

heihei. beklager masse for elendig blogging folks. har det alt for travelt her i Orlando, så mye vi skal gjøre og se. nå har vi hatt 8 utrolige dager her og har det så fantastisk. det er så ekstemt fint her, usa er noe alle bare må oppleve. nå på søndags skal vi dra videre til Miami, gleder meg masse til strandliv nå.

 

seaworld

  posted
 • 27.06.2012 kl.15:01 by Helene Pedersen

hey. grunnet travle dager så har ikke jeg fått tid til å oppdatere dere om dagene her nede. idag blir det chille dag så nå er det tid, hihi. på mandag var vi i seaworld, syntes det var helt greit. hadde litt større forventninger enn det parken tilbød. det var hvertfall kjempe kjekt å se spekkhogger show, de er så flinke! seaworld var kjempe flott, masse søte butikker, store arenaer og fine resturanter, altså en kjempe fin park. det var få berg&dalbaner der, og det var laaaang kø på de fleste så det gjorde det hakke kjedeligere. tekniske problemer ødla også, da vi var ferdig i en berg&dalbane, som var forresten slik at vi lå opp ned, fikk ikke de ned setene.... så der ble vi hengene i 20 min, haha. 

de var flinke til å sprute, haha


 

forteller om tirsdagen i et annet innlegg!

rainyday

  posted
 • 24.06.2012 kl.19:58 by Helene Pedersen

 

 

heei. her i florida regner det desverre. skikkelig kjipt, men det stopper ikke oss for å ha det gøy. idag har vi hatt morgentrening på studio og deretter hoppet vi i bassenget. heerlig. nå er klokken 2 på dagen og planen for resten av dagen er shopping. så nå gleder vi oss til å sjekke ut et nytt shoppingparadise. 

 

june 23 in FL

  posted
 • 24.06.2012 kl.15:16 by Helene Pedersen

Heihei. gårsdagen var helt super. først spiste vi frokost på en amerikans kro, skikkelig american style. deretter dro vi videre til Orlando Premium Outlets. det var så mange fine butikker der, serriøst alt for mange. har bestemt meg for at vi skal tilbake dit, hihi. anyways har vi det supert, storkoser oss og amerikanere er de søteste. 

 

jaa, hva kan man si? jenter+shopping+orlando. 


in FLORIDA

  posted
 • 23.06.2012 kl.13:32 by Helene Pedersen

heihei. da er jeg kommet meg trygt fram til Florida. turen gikk ganske så bra, fikk desverre vondt i ryggen på slutten av flyturen, men jeg overlede. nå befinner vi oss i et utrolig fint hus, det kjempe stort. 4 bad+ eget pool. klimaet her nede her så forskjellig fra Norge, luften er fuktig, klam og veldig varm. idag småregner det, men håper på at solen skal titte fram snart. nå er jeg klar for amerikans frokost. store klemme til alle hjemme.

 

 

 

 

nå gleder meg til å lage fine innlegg herfra, gleeed dere

nesten klar

  posted
 • 21.06.2012 kl.15:41 by Helene Pedersen

god dag. nå er jeg sånn nesten ferdig å pakke til Florida. Imorgen tidlig går flyet og vi lander sånn rundt 4tiden (amerikanstid) i Orlando. Gleder meg masse!! Nå skal jeg møte noen venninner før jeg lukker kofferten helt. lol (LOTS OF LOVE)

 

 

Hvor skal du i sommer?

memories don't change

  posted
 • 21.06.2012 kl.01:33 by Helene Pedersen


Heii. idag har jeg hatt en onsdag med fult program. en del ting som må fikses før ferien og mange å si hade til, hihi. anyways så har jeg tatt meg tid til å redigere noen bilder som jeg tok sammen med Marthe i helgen. skal si vi koste oss med gamle kjoler og hodeplag + rød lebestift. hva syns dere om bildene? 

june 19

  posted
 • 20.06.2012 kl.01:33 by Helene Pedersenhm//cardigan - pull&bear//topp - spana//veske - ginatricot//bukse - bianco//ballarinas  

  

Heihei!  idag morges klarte jeg, ja jeg, å komme meg opp på elixa, impressed. evigheter siden jeg har vært der så det var herlig! deretter møtte jeg marthe og sas før vi dro på kino med noen flere venninner. vi så filmen LOL med Miley, den er så søt. sett den 2ganger nå og den er fortsatt like søt. 


Hva syns dere om antrekket?

70års dag

  posted
 • 18.06.2012 kl.23:47 by Helene Pedersen


Bikbok/kjole - Unisa/sko - Mango/cardigan


heihei. idag har jeg vært i 70 årsdag til bestefar. var en kjempe fin feiring og det humøret på bursdags''barnet''. koser meg alltid i besøker med familien og det var like kjekt idag. taler, allsang, latter og masse mat. 


Hva syns dere om antrekket?
 

4days left to..

  posted
 • 18.06.2012 kl.12:05 by Helene Pedersen

FLORIDA! nå er det ikke mange dagene til jeg drar på ferie. dette skoleåret har gått alt for fort, litt sykt at nå er det snart tid for sommerferie, men gleder meg masse. så om noen dager går jeg bananas i disneyworld, går mest sannsynlig bananas i butikkene også. sikkert over alt, let's go bananas 

 

Noen som har vært i Florida før? Hvis ja, noen ferietips?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits