shoemania

  posted
 • 31.07.2012 kl.14:11 by Helene Pedersen

stor etterspørsel om innkjøpene fra florida, så her kommer penskoaa, enjoy! ble selvfølgelig også kjøp av nike og andre hverdagsko.

 

forever21
 

ukjent vintagebutikk

aldo

toms

steve madden

 

Hva syns dere? Nå drar jeg på besøk til Sara, vi skal lage middag og bare chille. Ikke mange dager igjen nå så tiden må brukes godt. Ha en fin dag videre alle!

 

 

gave til vertsfamilien

  posted
 • 30.07.2012 kl.22:41 by Helene Pedersen

                           


Heii. Kom akkurat hjem fra en fin kvelds-bytur med mamsen. Bergen var nydelig idag, bra vær og mange fornøyde folk rundt omkring. Vi var litt turister i egen by for vi skulle finne en liten hilsen til vertsfamilien. Så var innom alle giftshoppene på bryggen, superkoos, er jo veldig skjeden man går der å handler. Kjøpte en bok om Norge som samtidig handlet mye om Bergen og en ostehøvel, også skal jeg kjøpe med norsk melkesjokolade og brunosten rett før avreise. 8 dager igjen nå, dette er helt vilt!!

 

 

She smelled of daisies

  posted
 • 30.07.2012 kl.15:20 by Helene Pedersen
har hørt så mye bra om daisy by marc jacobs så har gledet meg til å teste den ut. kjøpte den på veien hjem fra usa og er kjempe fornøyd. lukter så godt, min klare nye favoritt. hva er din favoritt?

 


norwegian summer

  posted
 • 30.07.2012 kl.00:12 by Helene Pedersen


 

fint å være hjemme etter en uke norsk sommer på fjellet. har hatt det kjempe bra og virkelig koblet ut. nå nærmer det seg avreise dato. har mailet masse med vertsmor og hun virker kjempe koslig. gleder meg litt mer for hver dag som går nå, men tanken på at jeg skal snart dra til en helt annen ''verden'' men en ny hverdag er enda veldig uvirkelig. natti

    

kvelden

  posted
 • 20.07.2012 kl.02:20 by Helene Pedersen


heihei. ikveld har jeg vært i bergen by og hatt fine timer med marthe. har ikke sett henne på en hel måned så det var herlig å være med henne igjen. vi spiste god middag og enda bedre desserter på jacob all. litt senere dro vi på kino, var helt spontant, utrolig nok blir det alltid så mye gøyere da! vi så the amazing spiderman og den var dødsbra, ikke minst morsom. håper dere alle har hatt en fin kveld

    

key west, FL

  posted
 • 19.07.2012 kl.15:47 by Helene Pedersen

heii. er så masse bilder jeg enda ikke har fått postet fra usa-turen. vi besøkte mange forskjellige plasser så kommer til å poste noen innlegg fra de forskjellige stedene, har så lyst å vise dere.

Da vi var i Miami dro vi på dagstur ut til Key west. det var helt amaaaaazing, Key West er det ytterste punktet i Florida, det ligger altså mot Cuba. det var utrolig stilig, bilveien er bygget av mange broer på øy til øy. var såå herlig å kjøre utover med vinduene åpne, full musikk og se blått hav på alle kanter. Stoppet på en ydyllisk strand etter litt, badet og spiste lunsj. Når man er på slike plasser glemmer man alle de ''viktige'' problemene hjemme og bare koser seg. jeg elsker å reise, virkelig! 


 


  

 

Hva syns dere om Key West? Fine bilder? 
 

Vertsfamilie i Parker, Colorado

  posted
 • 18.07.2012 kl.15:20 by Helene Pedersen

I begynnelsen av juni fikk jeg vertsfamilie. Har ikke fortalt det før på bloggen siden har jo vært på reise og fikk ikke så mye informasjon i starten. Nå mailer jeg med de og har fått vite masse om stedet og dem. Det er kjempe koslig, og kanskje blir det telefonsamtale snart. Familien består av mor og far rundt i 50-60 årene og hunden Dottie. Alle barna deres er flyttet ut, men de har familie i nærheten, blant annet en niese på alder med meg. Jeg skal til byen Parker som ligger i staten Colorado. Det bor ca. 45 000 innbyggere der så mindre by en Bergen blir det. Kan vise dere litt fra stedet!

 

På bilde ser dere Parker, koslig by og jeg skal bo i et nabolaget som ligger utenfor selve sentrum av Parker. 

Huset ligger i punkt A og skolen i B, så det tar 10min med buss. Skal gå på Charpall High School, en skole på 2600 elever!! wæææ

LITT av skolen

En halv time med kjøring ifra Parker ligger storbyen Denver, det er hovedstaden i Colorado. Denver virker som en utrolig fin by, blant annet masse bra shoppingmuligheter!!

Denver!

 

det var litt bilder og informasjon fra stedet, er kjempe fornøyd med Colorado. skriver nok et bedre innlegg når jeg faktisk kommer ned dit! 21 dager til jeg skal dra nå, ikke at jeg har nedtelling altså..

 

Hva syns dere? Hørtes det bra ut?

hjemme!

  posted
 • 16.07.2012 kl.15:08 by Helene Pedersen

 

etter mange dager på reise befinner jeg meg endelig i Bergen. var så herlig å våkne opp i min egen seng, stelle seg på badet og spise norsk frokost. er temmelig lei middagsfrokoster nå. har hatt en utrolig ferie, fantastiske uker i Florida og fine dager i London. har ikke vært så flink på bloggefronten så innlegg om forskjellige steder og innkjøp kommer snart. har også en fin ting å fortelle dere, det handler om utvekslingsåret mitt som snart begynner. så stay tuned. wææ, dagene bare renner forbi 

 

Flere som er kommet seg hjem fra ferie?

London: DAG 4

  posted
 • 15.07.2012 kl.01:46 by Helene Pedersen

heiiii. da har vi hatt nok en herlig dag i London, siste dagen idag så imorgen reiser vi hjem. dagen idag har gått til museum besøk+marked. museum er museum, så forteller heller om markedet! det het Portobello og lå i Nothing Hill. Kanskje det fineste markedet jeg har vært på! en lang gate med masse fargerike hus og boder langs på begge sidene, og i midten var det gågate. når trafikken forsvinner blir alt så mye mer koslig, litt sånn gammeldags feeling. bodene solgte smykker og vesker, klær og kunst, og et stort utvalg av mat. det var ikke et typisk ''sydenmarked'' med fake ting, men med ordentlige, fine ting! fikk meg en fin veske og to par sko. vi tittet også innom bokhandleren som er et innspillings sted i filmen ''Nothing Hill''. finfin dag!

 
                                              -kameraet ble ikke tatt med idag pga. regn.. så et iphone bilde fra dagen-nå er jeg så klar for hjemme reise om noen timer, I MISS BERGEN!  natta sweeties 

 

LONDON: DAG 3

  posted
 • 14.07.2012 kl.01:48 by Helene Pedersen

hey! idag har vi vært skikkelig turister og sett store deler av london. dagen startet med busstur og en guide som fortalte mye om de forskjellige stedene som vi kjørte forbi. var skikkelig kjekt å kjøre igjennom slik, vi satt ute oppe på taket i supert vær!!  

etter bussturen spiste vi typisk engelsk fish and chips også var vi klar for båttur. da kjørte vi opp themsen og fikk se flere bygninger/attraksjoner. 

vi dro så videre med buss til buckingham palace, skjedde desverre ingen ting foran slottet. var to soldater der, men de var ganske så kjedelige. tilsutt fikk vi med oss hyde park før vi dro tilbake til hotellet. 

 

dagen har vært kjempe fin og syns sightsing er kjempe kjekt, men en dag er nok! blir litt sånn ''been there, done that''. på kvelden dro vi på musical, så The Lion King og den var sååå bra. koste meg skikkelig, fantastiske kosytmer og dødsbra musikk. 

 

Flere som har sett ''The Lion King''?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits