homecoming day

  posted
 • 30.09.2012 kl.21:29 by Helene Pedersen

gårsdagen var lang, gøy og anderledes. startet tidlig med hår og sminke. er alltid gøy å fikse seg til slike ting. håret til Hannele var så vakkert. seeee


 

etter lang tid på badet var vi begge to klare for å oppleve amerikansk homecoming. været var utrolig fint igår så bildene ble fine!


 

etter vår egen lille fotoshoot dro vi over til Annika og hennes venner. ble fotografering der og!


 

så var vi klare for å dra bort til ''vår gruppe''. først tok vi bilder, så spiste vi middag og dessert. alle folkene var veldig hyggelige, men guttene i denne gruppen var litt yngre enn oss :( men hadde det kjekt. rundt halv8 kom limoen og plukket alle opp, den var så stoor. så ble kjørt til skolen der dansen ble holdt!


 

dansingen var anderledes enn i Europa, haha. musikken var for det meste rap og folk danset ''grinding''. var rart/morsomt å se, vi 3 fra skandinava fikk hvertfall en god latter. dansen varte i 2,5 time så ikke så lenge. men vi danset, møtte kjente og hadde det gøy. etter dansen var vi faktisk invitert til å bli med å sove over på et hotell! men vi er good girls og takket nei. vi dro hjem til Hannele og avsluttet kvelden med å spise chocolate chip og se på dagens bilder. jeg kommer til å huske denne kvelden for alltid, eller hvertfall i laaang tid fremover 

 

har desverre ingen bilder fra dansen, var ikke tilatt med kamera 


 

spirit week, day4

  posted
 • 29.09.2012 kl.07:09 by Helene Pedersen

class color day!! siden jeg er senior var fargene gull og svart. Hannele er junior, vi vet ikke helt hvorfor, haha, for hun er faktisk eldre enn meg.. var gøy med forskjellige farger. untatt at i f.eks. historie klassen var jeg den eneste senioren, alle andre var rød... siden jeg har en del lettere klasser enn seniorene!


Britt&moi

 

moi&Sierra

 

alle klassene varte i 30 min idag, for kl.1300 møttes alle elevene i gymsalen. det var helt helt sinnsykt! det var en ''homecoming assembly'' med kåring av paraden, konkuranser og slikt. seniorene vant og alle er helt gale. haha, men skjønner jo det de er ferdig med high school!!! var hvertfall dødsgøy og jeg er helt in love med denne school spirten!

 

etter skolen dro jeg med Amanda og Britt for å fikse neglene. ville ha noe litt mer fancy denne gangen siden det homecoming så ble sparkly nails. veldig fornøyd!

 

 

etter det dro vi på homecoming kampen. Chaparral knuste motsanderne, og stemingen var så bra! i pausen ble alle de nominerte homecoming kongene og dronningene ropt opp. var så tøft. de var fint kledd opp og kom gående over banen med mor og far i armene. 

 

nå er jeg så sliten det går ann å bli, hodepine og svimler i øyene... har ikke vært hjemme på over et døgn... imorgen skulle vi egentlig opp klokken 8 for å dra på et YFU møte men heldigvis har v.far fikset det så vi slipper å gå. siden er imorgen er det HOMECOMING!!!! er veldig spent. alt er klart så nå må bare meg selv bli klart til å ha oppleve mye mer gøy igjen. natta 

 


spirit week, day3

  posted
 • 29.09.2012 kl.06:17 by Helene Pedersen

skrevet: torsdag, 27.09

 

idag var det ''fashion disaster'', hadde på meg en stygg stygg blomstrete bukse og en oransje topp med et forferdelig snitt. var ganske morsomt for alle så ganske så vittige ut. Amanda og Britt var så søte så, strikkegensre og fargerik netting thigts! 

 

i lunsjen dro vi å spiste pizza, stooor pizza!

 

etter skolen var jeg hjemme i 20 min, fikk skiftet og pakket fort. så kom Maddie med sin fine bil og vi dro å spiste. ps. jeg spiste salaten på bilde!

 

vi dro så gode og mette til skolen. idag var det homecoming paraden og det var kjempe kjekt. alle idrettene, klubbene og slikt hadde sin egen ''flåte''. vi, svømmelaget, hadde to trucks som var dekorert. vi stod på bakplanet, hev ut godteri og ropte heiarop. Chaparral er en av skolene her i Colorado som tar skikkelig av med homecoming har jeg fått høre, haha. men det er veldig kjekt!

 

etter paraden var det bonfire, var god stemning. alle klassene ropte rop mot hverandre, fellesdans og musikk. kvelden ble avsluttet med fyrverkeri!

 

nå er jeg hos hannele og skal sove over her. imorgen er det class color day! siste dag med utkledning  og så er det helg. Natta

 

 

spirit week, day2

  posted
 • 27.09.2012 kl.06:32 by Helene Pedersen

idag var temaet tie dye, ganske enkelt. v.mor reiste på jobbereise idag så jeg skulle egentlig ta bussen idag.. var ikke veldig fornøyd med det! heldigvis har jeg blitt kjent med en utrolig koslig jente med navnet Maddie så hun hentet meg imorges! skoledagen gikk som vanlig, hadde 2 prøver som gikk super bra. det var herlig å se så masse farger på skolen idag, hvertfall siden det var en skikkelig grå dag ute. i siste time fikk vi vite at homecoming paraden var utsatt til imorgen pga. været...

 

så Hannele og meg dro med Maddie å spiste. vi kjørte igjennom downtown Parker, det var utrolig fint. faktisk litt ''by-aktig'' sted! 

 

vi stoppet på en billig butikk og kjøpte noen skikkelig stygge klær. imorgen er det ''fashion disaster'' dag så derfor! gleder meg ikke sånn veldig til det.

 

så stoppet vi for å vokset øyenbrynene. var like før jeg snudde å gikk ut igjen, er så typisk meg å gjøre det verre enn det er. var vondt, det skal sies, men ikke så vondt som jeg trodde. Maddie filmet mine syke ansiktsutrykk, haha, tror ikke den videoen skal utpå her! ser jo egentlig ganske rolig og fin på bildet, haha

 

da jeg kom hjem, spurte v.far om vi skulle gå på shopping!! ble litt overrasket siden han hater shopping, haha. fortalte han igår at det var ting jeg trengte så syntes det var veldig hyggelig at han spurte. har vært litt irritert på v.mor siden det er mange ganger jeg har spurt om vi kan gå (siden det er utrolig mange ting jeg ikke har her nede, føler meg noen ganger helt lost...) og hun har da vært veldig positiv og foreslått steder og slikt, men hun gjør aldri noe med det. hun bare snakker om det! fikk hvertfall fikset alt jeg trengte til homecoming idag, kjøpte en del kosmetikk produkter. ble en del penger, men jeg er super fornøyd med alt. viktig med gode produkter, ikke sant mamma?  fikk forresten god hjelp og prøvd alt på, elsker servicen her borte! 

 

etter laaang tid i den stooore sminkebutikken, så ut som v.far kjedet seg, dro vi å spiste middag/kvelds. var veldig kjekt, har det veldig gøy med v.far. høres kanskje småkleint ut, men det er det overhode ikke. da vi kjøte hjemover pøs-regnet det og lynte i massevi. har aldri sett slikt vær før!

 

Thank you all for a good day, NIGHYT NIGHT! spirit week, day1

  posted
 • 26.09.2012 kl.01:39 by Helene Pedersen

idag startet homecoming uken! de fleste elevene var kledd opp og skolen var dekorert. var veldig stilig, kunne ønske vi hadde det slik i Norge! skolen arrangerer så mye gøy og det er alltid noe å glede seg til her. idag var temaet salat, hahah. senior hadde ''greece salat'' og som dere ser Britt, som er junior, hadde ''ranch salat''. var artig. idag er det skikkelig leksedag for meg siden imorgen skjer det mye, parade på ettermiddagen, og bonfire på kvelden. har hatt en fin skoledag!
 

 

da jeg var på vei hjem, begynte det å regne! elsker forandringer i været og nå begynner det virkelig å bli høst her nede. det kryr av gule blader på bakken, høst!!

 

 

 

the 2 last days

  posted
 • 25.09.2012 kl.04:28 by Helene Pedersen

igår kveld dro jeg til Grissli Rose med Ida og søsteren Britteny, det er en country bar. var gøy, dødsbra band! men danse trinnene var veldig vanskelig. country er sykt stilig, har så lyst til å bli god, haha. vi dro hjem ganske tidlig siden jeg følte meg så dårlig. var veldig kjekt bortsett fra at jeg ble så dårlig på slutten..

 

 

idag hadde vi fri fra skolen, følte meg ikke dårlig når jeg våknet, heldigvis! kl.2 møtte svømmelaget opp og lagde dekorasjoner til homecoming paraden som er på onsdag. tror det blir veldig bra!  

 

etter det dro Hannele og meg hjem til en Maddie, hun går på svømmelaget! hun er så kul og bor 2 min fra meg, lykke. vi dro på intajuice og var så flinke jenter og gjorde kjemi. tydligvis har vi kjemi sammen. er alltid like flaut når folk kommer bort å bare ''heei, jeg er blabla og er i fysikk klassen din''. legger ikke merke til noen, er alt for mange fjes å huske, haha.

 

nå er jeg akkurat kommet hjem og da jeg kom hjem lå det en pakke å ventet på meg. takk mine kjære, elsker dere alle! og tusen takk for fine brev fra to av beste damene i verden, mormor og mamma! loveu. og min søte Martine, savner deg masse! når jeg kommer hjem skal vi dra på en skikkelig jentetur, Line Sofie, Elise, deg og meg. storthjerte

 
 

imorgen begynner homecoming uken! har hørt at på søndag er alle så utslitt som det går ann å bli, haha. men jeg er veldig spent på denne uken og håper det blir gøy, gøy, gøy og ikke stress! jeg skal hvertfall gjøre mitt beste for å bare ha det gøy! så nå er jeg klar for å ha på meg toga, haha 

Miracle Party

  posted
 • 23.09.2012 kl.18:32 by Helene Pedersen

gårsdagen var så mye gøy! svømmelaget, (som jeg er nå medlem av), støtter en organisasjon som jobber for å hjelpe barn som har kreft. en gang i året arrangerer organisasjonen et ''Miracle Party'', alle familiene som har medlemmer som har overlevd eller har kreft er invitert. kvelden handler om å være sammen, støtte hverandre, bare ha det gøy og levet i nuet! kvelden var så utrolig fin, men samtidig veldig trist. vi, svømmelaget, hjalp til med å sette opp forskjellige aktiviteter, ønske velkommen og slike ting. gjennom året har laget samlet inn penger og senere på kvelden ga laget en sjekk på 4000$!! de satt så stor pris på det og det endte med tårer. 

 

 

temaet for kvelden var country. så alle hadde på seg boots, hatter og skjorter. bordene var dekorert med små boots med blomster, var så fint!


underholdningen var veldig bra. flinke band og dansere! 
 

 
så traff vi på miss Colorado!


en post Hannele og meg stod på var Cakepops! det var så gøy. vi skulle bare dele ut godis til folk og det ble selvfølgelig en del ''smaksprøver''. <3 butterscotch <3

 

etter en lang kveld dro alle jentene til et hotel og sov over der. alle på laget er veldig hyggelig og føler meg så velkommen. + det er ikke så forferdelig å si at jeg aldri har svømt før som jeg trodde. det er mange nye og alle er bare glad for at vi joiner. tror vi sovnet rundt 4 i natt, prank calls holdt oss våken, haha. latter er noe av det beste som finst!

 

 

 

put your hat on

  posted
 • 22.09.2012 kl.08:57 by Helene Pedersen

hey! er klar for å ha det skikkelig gøy denne helgen, til nå har helgen vært super. rett etter skolen startet jeg å gjøre meg klar, ble hentet rundt 5. har vært på et veldedighet/auksjon seminar med jobben til v.far til Hannele. bedriften hans sponser Denver Children Home så derfor var han invitert. er veldig takknemmelig for at vertsfamilien til Hannele vil så gjerne ha meg med på ting, er kjempe kjekt å være med dem. før vi dro avgårde tok vi litt bilder, forresten så måtte vi ha hatter på oss. 
 
girlsa! ser ut som et bilde fra ''sex and the city''  LOVE IT

arrangementet var downtown i Denver, det var et utrolig vakkert lokale. det var for det meste bare eldre mennesker der, men vi jenter surret rundt, smakte på mat og drikke og lekte som vi var eksperter på å mingle, haha. møtte forresten svømmetreneren min der, hun er så rååå! gleder meg til å begynne å trene nå.under middagen, som var utrolig god, ble det holdt en auksjon der masse penger ble samlet inn til Denver Children Home. var artig å oppleve hvordan en auksjon foregikk. det gikk skikkelig fort, mannen som ledet auksjonen skravlet i vei og telte penger, kunne ikke forstå nesten noe av hva han sa. under den ene auksjonen holdt jeg hånden oppe for å filme og plutselig så peker han på meg og sier 900$!!! fikk panikk, men heldigvis 5 sekunder etter var det noen som bydde høyere, haha.  

det ble også vist en film som handlet om Denver Children Home og lærte en del om organisasjonen. noen ungdommer som hadde vært gjennom tøffe barndommer delte historiene sine. var skikkelig rørende, og syntes det er viktig å bli minnet på at jeg er faktisk veldig heldig. når man hører slik settes alt i et slikt perspektiv!


 
da vi kom ut etterpå var Denver så nydelig. gleder meg sånn til å se mer. alle sier byen er helt, helt fantastisk i juletider!


så dro vi å spiste dessert på et skikkelig fancy sted. vi stoppet rett utenfor resturanten, hoppet ut, gikk inn på en rødløper, en man tok bilen og så fikk vi bord med en gang, skikkelig effektivt! spiste en amaazing sjokolade fondant. I <3 CHOCOLATE 


her er to av de hyggeligste folkene i hele verden! 

 

Taylor! hun har bursdag neste uke, vi feiret henne litt idag vi. koskos

 

jenter med hatter, hoho

 

har hatt en spennende dag, og kost meg masse. var kjekt å pynte seg og bare ha det gøy. imorgen skal jeg på en foundraiser med svømmingen og på kvelden skal hele laget overnatte på hotell. håper det blir kjekt. natti<3

 

 

update

  posted
 • 20.09.2012 kl.18:49 by Helene Pedersen

 

heii! igår hadde jeg en veldig bra dag. fikk en A på kjemi prøven! etter skolen dro Annika, Martha, Hannele og meg på shopping. først besøkte vi en stoor halloween butikk og de hadde alle mulige kostymer der. så dro vi til hobbylobby og etter de to butikkene hadde jeg så og si kjøpt alt til homecoming uken. etterpå dro vi til senteret, fikk kjøpt sko som passet til kjolen og en ny kjole som skal brukes på fredag. da skal jeg på et ''fundraiser'' arrangement. folk bruker veldig mye tid og bryr seg mye om veldedighet her borte, er veldig anderledes fra Norge men jeg elsker der!

 

idag forsov jeg meg... og ja det som er herlig med å forsove seg her i statene er at man ikke trenger å stresse for man kommer seg ikke til skolen uansett. v.mor hadde ikke tid å vente og det finnes jo ikke felles transportsystem her! så jeg skal bruke dagen på å forberede meg til noen prøver jeg har imorgen og ellers bare slappe av. stoort smilefjes

 

 

homecoming week!

  posted
 • 19.09.2012 kl.01:42 by Helene Pedersen

neste uke er det homecoming uke, er veldig spent. hele skolen blir pyntet opp og folk tar vist helt av! mandagen har vi fri så opplegget starter på tirsdag, vi skal kle oss ut etter forskjellige temaer hver dag. jeg er senior så her ser dere mine plapg for neste uke...

Tues   - hellas inspirert
Wed    - candy land
Thurs  - fashion diaster
Fri       - gold

på fredagen er det parade og deretter fotballkamp. er litt usikker på hvorfor de feirer det, men tror det er å ønske velkommen til et nytt skoleår og at fotballsesongen starter. på lørdagen etter er det selve dansen. så har masse jeg må kjøpe inn til neste uke, imorgen skal Hannale og meg på senteret så håper på å fikse alt. 

  

 

 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits