done some shopping

  posted
 • 29.10.2012 kl.04:44 by Helene Pedersen

søndagen startet med at jeg sov til 11!! og det er ikke vanlig for meg. tror jeg våknet fordi det luktet pannekaker i hele huset, haha, Kenzie hadde laget. etter frokost/lunsj kom Maddie og vi dro så på shopping. vi dro til et outlet som jeg likte kjempe godt. var utrolig koselig og det var noen dager siden jeg hadde sett Maddie så vi hadde masse å fortelle hverandre. idag startet jeg juleshoppingen, er alltid vanskelig å starte men da ideene begynner å surre er det bare gøy! har et stort oppdrag i år, skal lage julekalender til både søster og bror så det betyr 48 små gaver + halve kalenderen til Ida. fikk kjøpt 30 gaver idag! Maddie måtte hjem etter 3 timer og det ville ikke jeg! så jeg ble igjen alene, var deilig å være litt alene og shoppingen gikk raskere. Becky kom å hentet meg og mange poser etter noen timer og resten av kvelden bestod av kyllingvinger+fotball. kunne ønske jeg kunne vise dere bilde av alle gavene som ligger strødd utover sengen min nå, haha. kan vise hva jeg kjøpte til meg selv

 


kosesokker og antibakk


og vitaminer 

 

kyssklappogklem


en uke siden sist

  posted
 • 29.10.2012 kl.04:14 by Helene Pedersen

heiija bloggæn. en uke siden siden jeg har skrevet til dere nå. de siste 7 dagene har vært travle og kalde, men også veldig kjekke. det er halloween forberedelser over alt og de fleste husene er dekorerte. denne uken ble jeg halloween ''booed'', det foregår slik at man legger godteri utenfor døren, ringer på og løper avgårde. ellers har jeg vært på alle svømmetreningene denne uken, litt forbedringer, har stupt fra startbrettet for første gang. det var så skummelt, mye høyere enn det ser ut, resten av svømmelaget fikk hvertfall en god latter! 

 

som nevnt har det vært kaldt denne uken, men for et nydelig vær. sol, tørt og en del snø

 

på fredagen var det YFU halloween party. Ida (min danske venninne) og meg har samme organisasjon så vi skulle begge på samme sted, men vi stresset skikkelig med å finne ut hvem som kunne kjøre oss, det var en time unna. det ble masse styr og rare ting oppstod, endte med at jeg ikke fikk sitte på med Ida pga. vertsmoren hennes. helt rart, orker ikke å gå inn på det. kjørte med Betty (områderepresentanten min) og kvelden var kjempe gøy. hadde litt problemer med kostyme også, haha. fikk først låne et gresskar kostyme av Annika, men da jeg fortalte det til Maddie svare hun med ''are you going to be a FAT PUMPKIN?!?''. haha, så hun kom over med mange kostymer og det endte med at jeg ikke ante hva jeg skulle ha på meg! en time senere stod Kenzie på døren og hun stemte for at jeg skulle være en fee, så det ble det. 

 

møtte mange nye mennesker fra alle mulige land. ingen norske, men en del fra skandinavia. er så gøy med språk! er glad for at vi samles, å ble kjent og møte mennesker fra hele verden er jo en stor del av av å være utvekslingsstudent også! 

 

neste morgen dro vi tidlig av gårde til YFU orentation. hadde så lite lyst å stå opp, men men. Kenzie har sovet her hele helgen så hun stod også tidlig opp for å bli med oss. orentation var helt grei, var mye snakking og informasjon. tror ikke mine vertsforeldre hadde det så kjekt, følte de stakk av hele tiden, hahaha. men jeg hadde det kjekt og følte jeg fikk noe ut av det. møtte også flere studenter, blant annet en utrolig grei jente fra Finland som bor 15 min unna meg, noen gutter fra Danmark og det første de spurte meg om var utøya episoden, en jente fra Pakistan som hatet maten her!?!?! hvordan er det mulig? og mange flere. etter 6 timer med ''utveksling stuff'' dro vi hjem! Becky og David dro ut, Kenzie og meg ble hjemme. vi bestile sushi, bakte cookies og hadde en fin kveld.

 

 

dette skulle egentlig bli en fint bilde av oss begge, men Kenzie dytter plutselig deig mitt i fjeste mitt, haha

 

søta!!

 

fin uke, say no more

 

kyssklappogklem


min søndag

  posted
 • 22.10.2012 kl.05:10 by Helene Pedersen

heii. for er rolig, men veldig deilig dag! sov lenge og brukte lang tid på badet. imorgen er det skole igjen, så forberedet meg litt til det. mens frokosten min bestod av eple m. kanel. deretter snakket jeg med en del folk hjemme. det er en bitteliten stundt siden jeg har snakket med mamma så hun var vist i Paris og koste seg da jeg ringte. en gå tur i nabolaget ble det etter det, og idag skinte solen og det var serr perfekt temperatur, ikke for kaldt og ikke for varmt. så gamet jeg Quiz Battle mens jeg ventet på middag! vi grillet idag så det luktet så godt overalt, hihi. nå er jeg klar for ny uke, gleder meg til skole og svømme treningene. go helly

 

kyssklappogklem


fisheye camera

  posted
 • 21.10.2012 kl.22:37 by Helene Pedersen

 

dette kamera er min nye venn. kjøpte det på urban outfitters igår. så nå er det bare til å ta bilder og deretter glede seg til å framkalle. analogt for alltid

 

kyssklappogklem 

 

to fine dager

  posted
 • 21.10.2012 kl.06:01 by Helene Pedersen

 

HeiHei! her er et oppsumerende innlegg over hva de siste to dagene har gått til. 


på fredagen ble jeg med v.mor for å tilbringe dagen med hennes niese. hun het Keycee, og har bodd sammen med min vertsfamilien før, men det ble for mye jobb for David og Becky så hun måtte flytte ut tilslutt. Keycee er en jente som gjør hva hun vil, hun har mistet sin mor, ble gravid som 16åring og nå har hun en vanskeligheter med kjæresten. denne fredagen skulle være god for henne og bare fylt med masse gøy, og det ble det. vi kjøpte babyklær, spiste lunsj, ble bedre kjent, fikset håret hennes og kjøpte klær til hennes. Becky er så snill som hjelper så! på kvelden dro vi ut å spiste, mexicansk selvfølgelig, hehe. var kjekt. stoppet forresten på veien for å ta bilde av den fine solnedgangen, seee
idag startet dagen med frokost og deretter dro vi til legen. jeg var frisk som ein fesk!  måtte sjekke kroppen for å delta i svømmingen. etter det dro jeg til Park Meadows, det beste kjøpesenteret jeg har vært på. der møtte jeg Sofie, from NORWAY! (ble ikke noe av skydiving siden hun fikk ikke lov av organisasjonen). men guud så gøy vi hadde det, vi klikket veldig bra og delte alle mulige tanker om hvordan vi har det her i Colorado. var så artig siden vi følte akkurat det samme om alt! vi hadde en superbra stund sammen, fikk shoppet i tillegg og spiste mat, haha. glemte helt å ta noe bilder av Sofie og meg, vi hadde det for gøy til å ta bilder, hehe. var morsomt å snakke norsk igjen, litt rart også, faktisk begynte vi begge å snakke engelsk noen ganger. kommer til å være mer med Sofie så ja, nå har jeg en norsk venninne her nede! julen har allerede invadert noen butikker, bare noen, de fleste er fortsatt preget av halloween dekorasjoner! 

 

 

kyssklappogklem


god morning

  posted
 • 19.10.2012 kl.18:38 by Helene Pedersen

nå ligger jeg å ser film, små leser litt kjemi og spiser leftovers fra gårsdagens kinamat bestilling. v.familien min bestiller forresten veldig ofte mat. høstferien går nå mot slutten og det er egentlig helt greit siden jeg savner å dra på skolen! har nå vært med meg selv siden onsdag.. er like vanlig å reise vekk her som i Norge så flesteparten av mine venninner er på ferie. men jeg kan ikke klage, har hatt en fin hørstferie, vært på fjellet, hatt to fine dager med Britt og fått slappet masse av. imorgen blir det heldigvis mer action!! for da skal jeg møte norske Sofie fra Arendal, gleder meg sånn. hun er også utvekslingsstudent og går på naboskolen, så hun bor 10 min unna meg. planen er at vi skal å skydive, innendørs altså, har alltid hatt lyst til det!! på norsk tror jeg det kalles vindtunell. 

 


meg&maddie fordi jeg savner henne

 


ha en fin kveld videre, 
kyssklappogklem


HVERDAGSSMINKE

  posted
 • 18.10.2012 kl.18:51 by Helene Pedersen1.fondation, Too Faced  2.Urban Decay kost  3.vippetang  4.eyeliner fra Mary Kay  5.mascara fra Maybeline  6.Elisabeth Arden pudderkost  7.pudder fra Too Faced  8.gloss fra Calvin Klein

 


kyssklappogklem

 

my boots

  posted
 • 17.10.2012 kl.21:55 by Helene Pedersen

 

 mitt første par av country boots rett fra ville vesten. de er så fine, nå passer jeg skikkelig inn her, haha. gleder meg masse til å bruke de dette året. like? 

 


kyssklappogklem

 

 

country girls

  posted
 • 17.10.2012 kl.04:48 by Helene Pedersen


har hatt det supert med Britt, både igår og idag. føler jeg har kjent henne for alltid, er så merkelig for noen ganger slår det meg at jeg nettopp har møtt denne jenten, haha. gårskvelden gikk til taco og kortspill med Britt sin familie, alltid kjekt å lære nye kortspill selvom jeg er så treeeeig med å forstå de, ehe. etter det dro vi på butikken, hamstret snop, det finnes så mye rart her, og leide filmer. kosekveld!!!

 

dagen etter spiste vi lang frokost så enda en film før vi dro ut får å kjøpe country boots. Britt er en skikkelig country girl og det har pårviket meg bitte litt. søsteren til Britt har vært med oss i hele dag, hun er så gøy og stiller de rareste spørsmålene, haha. hun tror alltid at jeg kommer fra et sted som heter New Findland, tror hun har diktet det stedet opp, + hun er helt sjokkert over at vi ikke har amerikansk fotball og at ingen kjører trucks i Norge, haha. på veien hjem kjøpte vi slurpies!  

 

meg og Britt. har på meg mine søte nye boots, trodde aldri jeg skulle kjøpe slike! kan legge ut bedre bilde av de i et annet innlegg. 

 

kyssklappogklem

 

 

off to Britt's place

  posted
 • 16.10.2012 kl.03:51 by Helene Pedersen

for en fin dag. har sett serier og film, lest og blogget, spist og sovd. elsker høstferie. nå blir jeg hentet av Brittany om noen minutter, vi skal først på butikken så hjem å lage middag og se film. er så enkelt å avtale planer med amerikanske jenter, det første de svarer er ''when should I pick you up?''. loove it

 

                                  399147_396827623675288_200509983307054_1477929_1080099951_n_large

 

kyssklappogklem

 


Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits