første svømmekonkurranse

  posted
 • 29.11.2012 kl.05:15 by Helene Pedersen

hele laget gikk i like t-skjorter idag og skapene våre var blitt dekorert, denne uken begynte konkurranse sesonge. alle svømme jentene fikk forlate skolen tidligere og jeg var klar for min første konkurranse! Vi har ''little fish og big fish'' som går ut på å gi hverandre gaver før konkurransene, kjøpte ballong og proteinbar til min little fish og fikk gavepose med masse gøy fra min little fish. Motiverende! Men over til selve konkurransen, vi startet med å synge national anthem, amerikanerene synger den allitd før eventer. Jeg svømte først 50 free (tilsvarer litt mindre enn 50 meter), var nervøs faktisk. Det var masse folk tilstede og folk hylte og skrek. Mitt første løp gikk supert og fikk inn 40 poeng til laget! Hadde så mitt neste løp om 30 min så i mens heiet jeg sammen med resten av laget på de jentene som svømte og stuperene hadde sin del. Deretter svømte jeg 100 back. det gikk ikke så bra, klarte ikke å svømme i en bein linje, siden man ligger på ryggen og ikke ser  noe,  men fulførte med en smil. Tilslutt hadde jeg to stafetter, en 50 free og 100 free. Da er 4 svømmere, og vi svømmer 1/4 del hver. Det gikk veldig bra, begynner å få teken på freestyle. Er glad for at den første konkurransen er overstått og jeg hva det går ut på. neste uke har vi hele 3 konkurranser!! god natt:) 

4 siste

  posted
 • 28.11.2012 kl.01:38 by Helene Pedersen

dagene fyker avgårde så derfor blir det en del oppsumerings innlegg

 

på lørdag var jeg med Madi hele dagen, vi hadde en skikkelig jente dag. først shopping og så dro vi ut å spise. etter det dro vi downtown Parker, en søt liten by. alle bygninger og parken var pyntet med lys, vi kjøpte varm kakao og gikk tur.

 

på søndagen ble det en til bake dag med Hannele. vi har laget mat tre søndager på rad, haha. denne gangen lagde vi hjemmelaget pepperkake hus. det var vanskeligere enn hjemme for deigen var så bløt, men det ble skikkelig søtt tilslutt.

 

igår var det på ann igjen med skolen. thanksgiving ferien har gått alt for fort og har ikke fått gjort alt skolearbeid jeg skulle ha gjort.. så var ikke klar for å dra på skolen igår. men har jobbet flittig i to dager nå så er nesten i mål med alt. på mandag startet uken med morgen trening klokken 05.30 og kveldstrening på kvelden. så er sliten. imorgen er det konkurranse, blir jo spennende. igår jobbet vi mye med å starte, er så vanskelig å stupe. tok film men dere får bare et bilde, haha. 

 

idag i lunsjen dro jeg med Brittany og vi hadde en skikkelig koselig og land lunsj. nå er det trening igjen, sov godt!

last sunday

  posted
 • 24.11.2012 kl.18:16 by Helene Pedersen

har helt glemt å fortelle om hva jeg gjorde forje søndag! Martha (v.mor til Hannele) hadde spurt om vi kunne kokelere noen skandinaviske retter til dem. vi stod opp tidlig og dro på butikken. der brukte vi laaang tid, Becky var med og hjalp oss med å finne de rette ingridensene, men det var selvom vanskelig. matrettene vi skulle lage var kjøttkaker+potetstappe, blåbærpai (typisk Findland vist) og kakemenn. 

vi fant tyttebærsyltetøy fra Sverige! da vi kom hjem startet vi på kakemann deigen med en gang, de har ikke horn salt her så brukte bakepulver isteden, og det funket overraskende bra. deretter startet vi på kjøttkake deigen og tilslutt paien.

 

var utrolig kjekt! og gøy å spise kakemenn, de smakte prikk likt :DD

 

-HELENE

 

 

chirstmas card

  posted
 • 24.11.2012 kl.02:01 by Helene Pedersen

 

 

tok lengre tid enn jeg trodde å skrive julekort, men kos er det. glad jeg startet idag for nå er jeg snart ferdig og gleder meg til å sende de avgårde til dere hjemme. ellers har jeg ikke gjort stort idag etter shoppingturen, sett film og startet på en oppgave om første verdenskrig.. 

 

-HELENE

  

 

BLACK FRIDAY

  posted
 • 23.11.2012 kl.22:07 by Helene Pedersen

fikk en melding fra Madi idag morges der hvor de stod ''Ready in 15 minutes?''. hoppet i dusjen, fant lommeboken og var klar. dagen etter thanksgiving er det ''Black friday'' og det går ut på at alle butikker har store tilbud og salg. faktisk så begynte salget igår klokken 8 på kvelden og folk startet å campe utenfor butikker på onsdag! var rart å se hvor mye biler og folk som var ute idag. vi var i en enste butikk og stod i kø i 15 minutter. var ikke ute etter noe spesielt så var egentlig bare for gøy og oppleve galskapen. fikk med meg hjem et par myke og varme tøfler, en flis, haug med sokker og en gave til Ida. vi kjørte bort til hovedsenteret men det var alt for fult så vi orket ikke å kjøre inn, bare å få parkering kan jo ta evigheter... 

 

rart at denne store shopping dagen er rett etter thanksgiving... amerikanere og ironi altså 

 

-HELENE

 

 

thanksgiving

  posted
 • 23.11.2012 kl.06:18 by Helene Pedersen

idag våknet jeg til matlukt i hele huset. sov lenge og droppet frokost siden jeg ville spare plass til annen mat. i ett tiden dro vi bort til broren til Becky, altså faren til Macenzie. der var hele familien deres og de sønnene til Becky kom. trodde Thanksgiving var en dag der man skulle pynte seg og slikt, men det var mer ''ta på det du føler deg mest komfortabel i''. det var utrolig mye mat og jeg hadde aldri sett halvparten av rettene før så det var spennende. noen retter var, mashed potatoes, cranberry salad, corn pudding, ham, turkey+stuffing, sweet potatoes, broccoli casserole, gravy og masse mer som jeg ikke kan navnet på. etter et langt måltid så vi amerikansk fotball, Becky og meg spilte bordtennis for en stund, David tok helt av med Rock Band og ellers pratet. på kveden så vi ''Charlie Brown Thanksgiving'' og avsluttet med pai. var en fin dag og jeg liker godt denne høytiden. det handler bare å takke hverandre for at vi har hverandre og spise masse. litt rart å bare hoppe rett inn i en ny familie, og denne familien er så anderledes en min hjemme....... på en litt negativ måte faktisk. men Becky var veldig koselig idag og Macenzie er supersøt. 

 

 

ESTES PARK

  posted
 • 18.11.2012 kl.04:48 by Helene Pedersen

etter frokost og telefon samtale med familien spurte vmor og vi ville finne på noe. ble litt overrasket, posetivt overrasket selvfølgelig. vi bestemte oss for å dra opp får å se Estes Park, en fjelllandsby. Som sagt, Hannele er hos meg hele helgen så hun var med oss. vi måtte kjøre i 1,5 time før vi var fremme. vi dro først å spiste lunsj på en skikkelig ''ville vesten'' resturant. bestilte den beste kyllingwrappen jeg har smakt. etter mat var vi klar for å trulse rundt i Estes Park. vi møtte på elg langs veien, og de var mye mer tamme en norsk elg

 

Estes Park er som fortalt en fjelllandsby. utrolig koselig. vi fikk kjøpt litt julegaver, prøvd ny mat, sett mye fint og så fikk vi ganske så mye julestemning.


 

kyssklappogklem


go swimming!

  posted
 • 17.11.2012 kl.07:54 by Helene Pedersen

 

vi dro på trening i våre nye fine drakter idag. jeg svømte ikke siden jeg har vært dårlig i hele dag. men var kjekt å se på, okei, var helt forferdelig, plutselig var jeg kjempe varm så kaldt. følte meg ikke bra. men var greit å oppleve hvordan en konkurranse foregår før jeg skal delta i en ekte konkurranse. etter trening dro Hannele og meg med Madi for å spise. vi stoppet på et koselig sted og jeg bestilte varm suppe. etter mat bestilte vi billetter til twilight og den var helt fantastisk. trist det eventyret er over..

 

kyssklappogklem

 

en til fredag

  posted
 • 16.11.2012 kl.20:47 by Helene Pedersen

nå er det fredag, igjen! ukene raser av gårde. denne uken har det vært så masse trening. hverdagen har bestått av, først skole, deretter lekser og så trening i 2,5 timer. mandag og onsdag var det i tillegg morgentrening! har det utrolig kjekt på svømmingen og merker forbedringer allerede. på tirsdag fikk jeg pakket inn alle kalendergavene til Elise og Henrik, det tok forresten laaang tid. så fikk jeg sendt dem på onsdagen, fikk litt sjokk over hvor dyrt det var å sende..  

 

ellers har jeg vært syk denne uken. på tirsdagen dro Britt og meg å kjøpte suppe og te i lunsjen. på onsdagen kom Madi bort før trening og vi lagde middag. ellers har jeg drukket masse varmt og spist halspastiller. igår var jeg hjemme med feber og idag er jeg hjemme også. er kjipt siden idag skulle laget ha på seg overtreksdraktene siden vi skal ha en øvelse konkurranse idag. tror ikke det er så lurt å svømme idag men blir mest sannsynlig med å se på. Hannele skal være hos meg hele helgen så håper helgen blir fin. savner en del hjem nå så håper det hjelper. også har jeg veldig veldig veldig lyst å dra å se twilight ikveld :DDDDD 

denne uken skrev de navnet mitt rett for første gang, de andre gangene har det gått i collen, helen, heli, melin, haha

 

kyssklappogklem

SKILLINGSBOLLER

  posted
 • 12.11.2012 kl.06:10 by Helene Pedersen

 

etter frokost og rydding av rommet dro jeg over til Hannele. planen vår var egentlig å lage et fult skandinavisk måltid med forett, hovedrett og dessert. siden vi ikke hadde planlagt og fått tid til å se på oppskrifter og slikt utsatte vi det til neste helg og satt igang å bakte skillingsboller.  

var anderledes å lage mat pågrunn av ingridiensene, pluss de bruker Tbsp, tbsp, 1/4 cup, 1/2 cup og slikt.

 

vi ventet i omtrent 3 timer på at deigen skulle heve seg, den ville ikke heve.. så det endte med at vi satt den i ovnen på lav varme! 

 

resultatet ble vellykket og smakte nesten helt likt som hjemme! 

 

 

noen hus har startet jule pyntingen og idag har det snødd. <3julestemning<3 nå må jeg sove, blir hentet 05.15 imorgen for nå er svømmesesongen igang 4real. kommer mest sannsynlig til å være helt døds på fredag

 

 

kyssklappogklem


Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits