washington D.C

  posted
 • 30.12.2012 kl.23:04 by Helene Pedersen

 

Heiiii! Nå er vi hjemme etter to nydelige dager i Washington D.C. Til Jalda, Washington D.C er hovedstaden i Amerika og ligger i staten District of Colombia, selve staten Washington er en helt annen ting som ligger borte på vestkysten. Kjøreturen var på 6 timer og det gikk veldig fint. Vi kom fram klokken 2 på dagen, sjekket inn på en flott hotell, byttet klær og var klar for å være turister. Ida og meg fikk eget hotellrom, woho!!
 


Vi dro først til det hvite hus og etter det en rekke andre kjente steder. Washington D.C består nesten bare av bygninger og minnesteder. Været var veldig kaldt så på slutten var vi skikkelig lei. Ida og meg gikk å diskuterte at hvis vi hadde vært med mammaene nå hadde vi serriøst begynt å sutre, haha. 
 

Etter masse trakking og fotografering dro vi for å spise. Vi spiste på en fancy resturant som het ''Lincoln'' og hele gulvet var dekket av pennyer av Abraham Lincoln! Maten var ikke så god som vi forventet men det var uansett fantastisk å sitte og spise. Byen er veldig fin og ren, men det er desverre masse fattige folk som lever der. På kvelden dro Dianne og Liam hjem til hotellet, og Ida og meg fikk gå litt alene på shopping. Vi koste oss skikkelig da!

 

Neste dag var været verre men det stoppet ikke oss. Vi satt oss på metroen og dro for å se et stort område med gravsteiner til soldater. Neste stopp var ''The capitol'' og deretter to museumer. Dianne er skikkelig effektiv og det liker vi!

 

I 6tiden dro vi inn til Chinatown. Vi spiste selvfølgelig china mat og etter det ble det shopping. Ida og meg dro til Pentagon City og besøkte et dødsfint senter. 


 

Turen har gått i ett og det har vært veldig kjekt. Vi har fått sett så masse og hatt det kjempe kjekt sammen. Fotografering har vært en stor del av turen, Dianne tar veldig veldig mye bilder, haha. Så nå skal vi lage en liten filmsnutt og vise dere hjemme. gled dere! stor klem 

 

-helene

 

on our way washington D.C

  posted
 • 28.12.2012 kl.13:04 by Helene Pedersen

 

Kjøreturen er på 6 timer men vi er på vei! Gleder oss masse nå.

 

-helene

 

første dag i Lebanon

  posted
 • 28.12.2012 kl.05:41 by Helene Pedersen

 

Hei. Idag våknet vi i 11tiden og gjorde oss så klar for å dra til et casino. Ida og de er visst der ofte siden vertsmoren jobber der. Det var utrolig fint og stort, bare dumt at man må være 21 for å spille... Det var også en handlegate og masse spise steder der inne. Vi spiste frokosten og lunsjen i samme slengen på Jonny Rockets, det er et spisested inspirert av 80tallet så milkshakene deres er super gode. Vertssøstrene til Ida var med og de er skikkelig søte! Etter det dro vi hjem og bare slappet av, og på kvelden dro vi på skolen deres sin basketballkamp. 


fine ballongene jeg fikk 

Nå skal vi lalle og imorgen starter kjøreturen til Washington D.C tidelig. God natt :)

 

-helene

jeg er hos ida!

  posted
 • 27.12.2012 kl.18:40 by Helene Pedersen

 

Heihei. Becky  og meg kjørte til flyplasen kl.04.45 og jeg var superklar for tur. Var litt stresset på flyplassene siden jeg er så redd for at noe skal gå galt, og glemmer alltid rekkefølgen på hva som skal gjøres først. Men kom meg fram og har fått god øving nå! Innsjekking og levere bagasjen skjer først, så sikkerhetskontrollen, så finne gaten og sjekke at tider går som planlagt og deretter kjøpe mat<3. Var interesant å fly over texas, det så lik ut som colorado, store sletter med masse åpne partier og store nabolag. Det var mye turbelens på flyet fra Dallas til New York, og det pøs regnet. Ida og resten av gjengen hadde stått mye i kø så de var litt sen, men gikk veldig fint siden jeg var litt sen også. Ble møtt med en lang og god klem fra Ida, ballonger og plakater, veldig snilt.   

 

 

Er så kjekt å se Ida igjen, vi følte begge at det ikke var sååå lenge siden vi hadde sett hverandre siden vi facetimer en del. Men uansett er det helt magisk å snakke norsk. Turen ble lang i går men det er verdt det og nå gleder jeg meg skikkelig til masse gøy her på landet. Forresten må bare få med at Ida bor skikkelig på landet, hadde aldri trodd det var så øde. Men det er veldig koselig, men utrolig anderledes fra Colorado. 

 

-helene

 

gaveåpning

  posted
 • 25.12.2012 kl.18:30 by Helene Pedersen

 

Igår kveld åpner vi de fleste gavene. Det var David sin ide siden han har alltid feiret jul på den 24 da han var mindre. Jeg var selvfølgelig med på det! Det gikk skikkelig fort og plutselig var vi ferdig, men sånn er jo det alltid. David og Becky ble kjempe glad for gaven dere hadde sent mamma! Fikk masse kort som jeg utsatte å lese, hihi, ellers gikk det i sjokolade og klær. Fikk kjempe fint smykke fra Mormor og Morfar, penger +masse kos (til og med hjemmelagde kaker) fra Farmor og Farfar, fikk rømmegrøt fra Andersen!! woho!!, en veske jeg har ønsket meg lenge men hadde helt glemt + acne skjerf fra Mamma og Pappa, en fin bok som jeg gleder meg til å lese fra Henrik og flere fin ting. Tusen takk mine kjære, dere overrasker stadig! Fra Becky og David fikk jeg pysjamas og spabehandling, ble veldig overrasket :)Nå skal jeg se ''grevinnen og hovmesteren'' før julfeiringen begynner her. Også må jeg pakke idag for kl.0500 i natt tar jeg flyet til NEW YORK, skal besøke Ida som bor 3 timer unna New york. Gleder meg sånn til å se henne! For en fin jul, takktakktakktakktakktakk

 

-helene

scrapbooking

  posted
 • 25.12.2012 kl.08:26 by Helene Pedersen


Hello! Håper alle har hatt en fin julefeiring. Da jeg våknet idag etter en søvnløs natt snakket jeg med mamma og det var ikke så kjekt. Følte stemningen igjennom telefonen og ble bare lei meg. Jeg var forberedt på at denne dagen kom til å bli en følelserik dag. Gråt, gråt og gråt en del før jeg måtte bare ta meg sammen. Becky er veldig grei og er ikke redd for å vise at jeg er lei meg foran de, så snakket med henne og det hjelper alltid å snakke.
Litt utpå dagen etter at jeg hadde samlte tankene og sett polarekspressen dro Becky og meg til Walmart. Der handlet hun julemat og jeg scrapbook ting og tang. Den 12.januar er det ''mid-year orientation'' med alle utvekslingsstudentene og til det har vi en ''lekse'' som er å lage en scrapbook eller en kollasj. Så nå har jeg startet på scrapboken min, syntes det er veldig kos selvom det tar veldig lang tid. Blir hvertfall veldig kjekt å ta ha med seg hjem. Litt bilder fra mitt verk så langt!
Nå er det amerikansk julemorning om 5 timer! god natt fra Colorado, klem

 

-helene

 

god jul

  posted
 • 24.12.2012 kl.03:48 by Helene Pedersen


HeiHei. Merry Christmas from Colorado guys! Jeg føler det er jul her borte og har julestemning, men overhode ikke samme stemning som hjemme. Har tenkt litt på dette og funnet ut at det er fordi i Norge er julen anderledes rett og slett. Vi har adventskalender som vi følger med på tven og en gavekalender som vi åpner hver dag som gjør at vi teller ned dager og gleder oss ekstra mye. Vi feirer adventstiden som er en ventetid før jul, tenner lys hver søndag og synger. Vi leser juleevangeliet og jeg syntes julen er en mye mer koseligere tid i Norge.
Her i Usa har jeg faktisk møtt folk som er negative til julen og jeg har alltid lurt på hvorfor amerikanerene har laget filmer om folk som hater julen, haha. Nå har jeg funnet løsningen!! Julen er faktisk en stressfull tid her så jeg forstår at noen folk blir litt oppgitt. Mye handler om å dekorere huset mest mulig og kjøpe gaver. Det er konkurranse om hvem som har pyntet huset finest og slikt. Det er kjempe kjempe lange køer og gode tilbud som gjør at folk går amok.. De er ikke opptatt av julestemning så hver eneste dag i desember er en helt vanlig dag, de to dagene før jul er alle på shopping for da er det tilbud og den 25.desember åpner de gaver og spiser mat. annerledes? JA! 

 

her er litt bilder fra i fjorårets julaften, savn!
 

Men gleder meg til å oppleve hvordan denne julen blir! Blir jo bare en gang i hele livet, neste gang skal jeg være på hytta i Hemsedal med min familie...ååååååååå:( god jul dere hjemme, MISS YOU SOOOOOOOOOOOOOO MUCH

-helene

 

innkjøp fra lørdagen

  posted
 • 23.12.2012 kl.18:18 by Helene Pedersen

iphone deksel med vinger fra hm


topp og skjørt fra forever21

lue fra hm

antibak fra bath&bodyworks

og her er de søte gavene til Ida og Hannele


Nå har jeg vært flink å lagt ut innkjøp til dere som har spurt om det, er litt stress siden må ta bilder av det. Jeg er ferdig med julegavene for i år nå! Liker bedre juleshopping i Norge enn i Amerika faktisk, alt for lange køer her.. Fikk kjøpt meg juleantrekk igår også men ble litt lei meg når Becky fortalte at de ikke pyntet seg. HVA SA DU? ble litt sjokkert, haha. Men kan bruke toppen og jeans så er jeg litt pyntet eller jeg kan være den eneste som pynter meg, haha. 

 

-helene

 

fin dag med Sofie

  posted
 • 23.12.2012 kl.01:35 by Helene Pedersen


Igår hadde jeg det utrolig kjekt. Jeg fikk snakket norsk hele dagen!! Sofie og meg tok toget til Denver i 12 tiden. Vi var litt usikre på hvor vi skulle gå av men det gikk veldig fint og vi kom fram. Litt shopping ble det først så en lang lunsj pause på Chipotle og deretter litt mer shopping før vi dro til dyreparken. Fikk kjøpt julegaver til mine utvekslings-venner, Dottie og Becky&David. Jeg kjøpte også juleantrekk og litt dildal, kan vise i et annet innlegg. 

Veldig glad i Denver, det er så fint! Som sagt så var det dyreparken som stod på planen etter shoppingen. Vi tok en buss til dyreparken og der møtte vi vertsmoren til Sofie. Dyreparken er alltid dekorert om julen og masse folk kommer bare for å se lysene. Så nesten ingen dyr siden det var så mørkt, fikk sett en flodhest og en elefant da. Parken var helt amazing, tror jeg aldri hat sett så masse julelys i hele mitt liv.magisk!

Vi kjørte også karusell i kulden! woho

 

Etter dyreparken dro vi hjem til Sofie og jeg sov over der. Har hatt en kjempe fin start på ferien. Veldig avslappende å være med en norsk jente siden man ikke trenger å tenke så mye og det blir bare mer naturlig.

 

liten juleavslutning

  posted
 • 21.12.2012 kl.07:32 by Helene Pedersen


Heihå nå er det jul igjen! Idag hadde jeg en rolig morning, var masse snø og sol ute så gikk lang tur med Dottie med god musikk i ørene. Jeg kan gå og gå for alltid når kombinasjonen av musikk og fint vær er tilstede! Hun ble skikkelig skitten siden hun er så hvit, så da vi kom hjem viste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Har ikke noe erfaring med hunder, haha. Men fant ut at det var bare en løsing på problmet så jeg tok henne i badekaret! I to tiden dro jeg til treneren sitt hus og møtte svømme jentene der. Vi hadde en liten juleavslutning, var utrolig kjekt. Alle hadde med seg en liten gave så vi lekte blant annet ''White elephant'', tror vi bare kaller det ''gaveleken'' på norsk. Den leken er alltid like morsom spesielt når noen får noe helt merkelig.  

 


Etter latter og kos var det trening. Fristet ikke veldig å svømme men tiden går alltid så fort når vi kommer igang.


Fikk kort fra lille fiksen min, utrolig koselig! 

 

Også fikk alle jentene gave fra treneren, Chaparral håndkle! love it 

 

Da var svømmingen over for i år! Kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg bestemte meg for å drive med svømming, det hadde faktisk ikke vært det samme hvis ikke. Alle jentene på lage er supre, å svømme er overraskende supert, trenerene er supre, ja alt med Chaparral Swim and Dive er super bra!!  
Nå skal jeg lale og imorgen skal jeg være med Sofie! Vi skal på shopping i Denver, besøke dyreparken og overnatte. Gleder meg til å snakke norsk nå :)))))


-helene

 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits