june 19

  posted
 • 20.06.2012 kl.01:33 by Helene Pedersenhm//cardigan - pull&bear//topp - spana//veske - ginatricot//bukse - bianco//ballarinas  

  

Heihei!  idag morges klarte jeg, ja jeg, å komme meg opp på elixa, impressed. evigheter siden jeg har vært der så det var herlig! deretter møtte jeg marthe og sas før vi dro på kino med noen flere venninner. vi så filmen LOL med Miley, den er så søt. sett den 2ganger nå og den er fortsatt like søt. 


Hva syns dere om antrekket?

70års dag

  posted
 • 18.06.2012 kl.23:47 by Helene Pedersen


Bikbok/kjole - Unisa/sko - Mango/cardigan


heihei. idag har jeg vært i 70 årsdag til bestefar. var en kjempe fin feiring og det humøret på bursdags''barnet''. koser meg alltid i besøker med familien og det var like kjekt idag. taler, allsang, latter og masse mat. 


Hva syns dere om antrekket?
 

Leather & Florals

  posted
 • 05.06.2012 kl.09:35 by Helene Pedersen


HM/genser - Carlings/skinnetui - Bikbok/jeans - Bianco/ballerinas

Hei! Min kjære naturfagslærer er ikke i streik så nå er jeg snart på vei til skolen for å ha EN time naturfag. Skikkelig unødvendig, alle eller ingen!! Men det positive er at jeg får mer ut av dagen enn jeg ville gjort hvis jeg hadde hatt fri.
Skinneetuiet som jeg bruker idag kjøpte jeg forresten igår, superfornøyd. Herlig å vite hvor jeg har iphonen så slipper jeg de panikk anfallene jeg får iblant, haha. Det er fra Carlings og kostet 300kr.Ha en fin tirsdag dere! Hva syns du om antrekket?

sweet blue

  posted
 • 04.06.2012 kl.10:43 by Helene Pedersen


Heihei. Igår ble lillebror og meg feiret med besøk av hele familien. Familiebesøk er så koselig, fine mennesker, gaver og god mat. Så ble ihvertfall veldig mett og fornøyd på slutten av kvelden, hihi. Som dere ser hadde jeg på meg et enkelt antrekk, en blå kjole + ballerinas. kjole//I.K.K.S - ballerinas//DNA


Hva syns dere om antrekket?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits