hytto

    posted
  • 17.06.2012 kl.23:05 by Helene Pedersen

heihei! jeg bare forsvinner på hytteturer stadig vekk jeg. haha. har dratt på en del hytteturer den siste måneden og dette var siste tur på en stund. alle turene har vært superfine og denne gangen var det Marthe og meg som dro. 

fine jenta mi

regnet en del, men stoppet ikke oss!

vi har spist så mye god mat, bildet viser en av middagene

 

vi har kost oss masse. kjørt en del båt, og til å med fisket! ingen av oss har så god tålmodighet så det var flaks for oss at vi fikk napp etter 5min! haha. vi brukte fangsten til mat i krabbeteine og idag morges trakk vi opp teinen og fikk 4 ganske så store krabber! så da ble det krabbefest før vi dro hjem. elsker å være på hytten, droppe sminken og slaske rundt i joggeklær hele dagen. vi hadde forresten en liten photoshoot der fikset oss litt opp, gleder meg til å vise dere. anyways har jeg hatt en superfin helgetur med min beste og det blir lenge til vi får sjangsen til å dra på en slik tur sammen igjen.. 

 

Har du hatt en fin helg?
 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!    Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

    Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


    +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits