3 days to

  posted
 • 04.08.2012 kl.09:24 by Helene Pedersen

                        gave til vertsfamilien

  posted
 • 30.07.2012 kl.22:41 by Helene Pedersen

                           


Heii. Kom akkurat hjem fra en fin kvelds-bytur med mamsen. Bergen var nydelig idag, bra vær og mange fornøyde folk rundt omkring. Vi var litt turister i egen by for vi skulle finne en liten hilsen til vertsfamilien. Så var innom alle giftshoppene på bryggen, superkoos, er jo veldig skjeden man går der å handler. Kjøpte en bok om Norge som samtidig handlet mye om Bergen og en ostehøvel, også skal jeg kjøpe med norsk melkesjokolade og brunosten rett før avreise. 8 dager igjen nå, dette er helt vilt!!

 

 

Vertsfamilie i Parker, Colorado

  posted
 • 18.07.2012 kl.15:20 by Helene Pedersen

I begynnelsen av juni fikk jeg vertsfamilie. Har ikke fortalt det før på bloggen siden har jo vært på reise og fikk ikke så mye informasjon i starten. Nå mailer jeg med de og har fått vite masse om stedet og dem. Det er kjempe koslig, og kanskje blir det telefonsamtale snart. Familien består av mor og far rundt i 50-60 årene og hunden Dottie. Alle barna deres er flyttet ut, men de har familie i nærheten, blant annet en niese på alder med meg. Jeg skal til byen Parker som ligger i staten Colorado. Det bor ca. 45 000 innbyggere der så mindre by en Bergen blir det. Kan vise dere litt fra stedet!

 

På bilde ser dere Parker, koslig by og jeg skal bo i et nabolaget som ligger utenfor selve sentrum av Parker. 

Huset ligger i punkt A og skolen i B, så det tar 10min med buss. Skal gå på Charpall High School, en skole på 2600 elever!! wæææ

LITT av skolen

En halv time med kjøring ifra Parker ligger storbyen Denver, det er hovedstaden i Colorado. Denver virker som en utrolig fin by, blant annet masse bra shoppingmuligheter!!

Denver!

 

det var litt bilder og informasjon fra stedet, er kjempe fornøyd med Colorado. skriver nok et bedre innlegg når jeg faktisk kommer ned dit! 21 dager til jeg skal dra nå, ikke at jeg har nedtelling altså..

 

Hva syns dere? Hørtes det bra ut?

utvekslingscamp

  posted
 • 11.06.2012 kl.01:01 by Helene Pedersen


Heeeei!!

Sorry for null oppdatering  i løpet av helgen. Har vært på ''camp'' med utvekslingsstudenter i Stavanger, og dagene har vært fulle av aktiviteter. Det har vært en grei helg, kjekt å møte nye folk og få følelsen på at en snart skal reise. Ble kjent med flere studenter som også skal reise, og snakket med studenter som er utveksling i Norge nå. Var interesant og ikke minst morsomt å snakke med de studentene som er på utveksling i Norge nå, lo en del da en jente fortalte meg om hva hun syntes om nordmenn, haha. Ellers fikk vi masse informasjon om reisen, kultursjokk, endringer, tilpassning blablabla. Så noen timer var en del kjedeligere enn andre. Nå er jeg hvertfall hjemme igjen og gleder meg til å sove min seng! Har dere hatt en fin helg?

 

ambassaden

  posted
 • 06.06.2012 kl.22:51 by Helene Pedersen

Heii!

Nå har jeg en del ting som må ordnes med utvekslingen, stress. Imorgen tidlig, faktisk klokken06.30, skal jeg ta fly til Oslo og deretter dra ut til ambassaden. For å bo i USA i et år må man ha et godkjent visum så derfor må jeg på et intervju og fylle ut en hel masse papirer. jeg hater papirer. Intervjuet er på engelsk men tror det skal gå fint, er jo egentlig ikke noe å være nervøs for med tanke på at jeg skal flytte til USA helt alene. anyways så gleder jeg meg til å traske noen timer rundt i Oslo etterpå, skal hvertfall en tur innom ZARA. Whish me luck! 
 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
catchdreams by. Helene Elisabeth

catchdreams by. Helene Elisabeth

17, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits