graduation

  posted
 • 05.06.2013 kl.20:05 by Helene Pedersen

 

På torsdags morning var det graduation! Jeg dro tidelig avgårde for å møte alle de andre seniorene, mamma og pappa dro med Kallestads litt senere. Sermonien gikk fort, var en del taler og synging og etter det ble alle navnene ropt opp. Vi gikk opp på senen, gav rektor en klem og fikk diplomaen. Etter sermonien ble det fotografering og så dro vi hjemover. Hjemme ble det grillings og kos. Etter noen timer hjemme var jeg klar for å være alene med Mamma og Pappa. Vi dro ned til Denver, gikk litt rundt i shoppinggaten og spiste på cheescake factory! 

 

-helene

 

et fantastisk besøk

  posted
 • 30.05.2013 kl.02:56 by Helene Pedersen

heisan! Onsdag's kveld dro vi avgårde for å hente mamma og pappa som hadde kommet hele veien fra Norge. Da vi kom frem var flyet litt forsinket så måtte vente noen minutter lengre. Hostfamilien min og meg hadde ''kledd oss ut'' som hicks, folk går faktisk kledd sånn her. Plutselig så jeg mamma bak glassdørene,  jeg sprintet mot henne, løp inn der vi ikke har lov til å løpe og klemte henne. 2 meter bak kom pappa og jeg grep tak i han. Tårene rant som aldri før og det var så godt

 

Fikk gjort masse med mamma og pappa, og vist de alle stedene jeg har brukt tid på her i Colorado. Var en helt fantastisk liten uke for meg og en ferie for de. Kommer til å oppdaterer om ting vi gjorde imorgen. Nå skal jeg på sleepover til Ida.

 

-helene

 

 

mamma og pappa på vei

  posted
 • 22.05.2013 kl.19:27 by Helene Pedersen

Nå ligger jeg her på sengen og er veldig klar får å se mine foreldre igjen. Over 10 måneder siden sist. Det er rart det! Husker da jeg jeg dro på leirskole i sjetteklasse for en hel uke!!! Det var big deal det. Nå har det snart gått et år, og jeg lurer egentlig litt på hvordan jeg, bare meg, har klart dette.
En ting, av mange 100, dette året har lært meg og sette pris på er at jeg har de mest fantastiske foreldrene i hele universet. Jeg setter sånn pris på det og skal alltid gjøre mitt aller beste for at de har det bra. Jeg har lært og blitt vandt til å være uten dem, noe som er bra læring for meg, men jeg vil aldri aldri være helt uten dem. Det går bare ikke. Jeg kan slappe helt av og føler meg trygg når jeg er rundt dem og de rundt meg. Takk mamma og pappa, takk for at dere er så gode, takk for at dere alltid er her, takk for mange tusen samtaler igjennom dette året, takk for at dere kommer bort hit, takk for alt. Inni meg har jeg en helt syyyyk følelse nå, (farmor, nå kan jeg vell få lov til å bruke året sykt?, haha) har aldri hatt en lignende følelse. OH MY GOSH GUYS!!!!!!! 

17.mai feiring i USA

  posted
 • 20.05.2013 kl.05:03 by Helene Pedersen

Da jeg våknet på fredagen tok jeg på ''Ja, vi elsker dette landet'' og løp ned på kjøkkenet! Elsker 17.mai og er så glad for at jeg har en v.mor som elsker å feire og dekorere. Hun var fult i gang allerede med potetsalat. Martha og meg spiste frokost og dro på trening for å svette litt. Etter en times core dro vi for å kjøpe spekeskinke, der møtte vi en dame som hadde lagt det norske flagget av skjokolade, nam. Mamma sente bort rømmegrøt, lomper, skjokolade, seigemenn, servietter og fløyter, tusen takk mami<3

    

    

 


Etter noen timer med matlaging og dekorering var vi klar. Annika var på skolen siden hun er sophmore, så var kjekt å være litt med Martha alene. Hun er kjempe flink og lagde blant annet pepperkaker, haha. Har aldri hatt det på syttende mai før, men er jo norskt og smaker alltd bra såå hvorfor ikke. 

 

 

Danske Ida og finske Hannele kom over, en annen familie kom også og min beste gjest Sofie fra Norge. Dagen ble bedre med enda en nordman som kunne sangen og elsker rømmegrøt.
              

                                 

             

   

 

   

 

   
     Rømmegrøten ble veldig god og hadde en fantastisk dag. Er veldig takknemmelig for at jeg fikk feiret det, savnet bunaden men men, haha.
-helene

2 dager igjen med skole nå

  posted
 • 14.05.2013 kl.04:11 by Helene Pedersen

Heihei :) Idag har det vært så varmt her i Colorado, 32 grader og full sol. Så var deilig å dra på skolen i shorts uten å fryse! Idag har jeg levert inn final paper i engelsk klassen og sakt ha det til den klassen. Etter skolen har jeg jobbet matte i mange timer. Spiste god salat med familien ute i hagen, så ble det litt mer matte og en tur bort for å kjøpe is med Annika. Er helt ubeskrivelig alt for tiden. Har det så bra, tiden går alt for fort og ja, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Imorgen har jeg matte eksamen, er nervøs faktisk men føler meg ganske heldig med tanke på at jeg ikke blir trukket opp i eksamen som dere hjemme og skolen er over på onsdag. 

Madison er ganske så missunlig på meg siden hun har skole i to uker til, hun er junior

                 

 

Fjellene var nydelig i helgen. Og vi møtte på elg!

                 

                 

 

Gleder meg masse til å se de to her igjen nå, 10 dager!! 

                 


Nå skal jeg gå over matten en gang til.. Har på meg lykke motivasjons t-skjorten. wish me luck

                 

På hytta

  posted
 • 11.05.2013 kl.18:18 by Helene Pedersen

ARmy of angels #mswalk

  posted
 • 05.05.2013 kl.00:21 by Helene Pedersen

12 dager med skole igjen!!!

  posted
 • 30.04.2013 kl.07:09 by Helene Pedersen

wiiiiiiiiiiiiii :)

lunch time

  posted
 • 25.04.2013 kl.22:33 by Helene Pedersen

          

 

Solen skinner idag og frozen youghurt til lunch, sommeren nærmer seg!!

 

-helene 

 

sleepover

  posted
 • 23.04.2013 kl.07:03 by Helene Pedersen

Hallo! Uken er igang, nå begynner det å gå opp for meg at jeg skal snart hjem!!!! Det er en helt spesiell følelse, jeg skal snart forlate dette livet. Idag har jeg vært med Hannele, vi har bare chillet, spilt mario kart og sunget svenske sanger, haha. Alle finske folk må vist lære seg svensk så hun er litt bekymret for neste år så har hjulpet henne litt, haha. Ikke at jeg kan korekt svensk. Uansett veldig koselig. Kommer til å savne Ida og Hannele til neste år, helt utrolig gøy at vi havnet på samme skole. Natta! Helgen var forresten dødsbra, føret i bakken var supert og koste meg masse. Kan legge ut litt bilder i et annet innlegg.

 

-helene

 

go nuggets!

  posted
 • 19.04.2013 kl.00:01 by Helene Pedersen

Været har vært helt sprøtt de siste dagene. Det har skiftet mellom grønt gress og hvitt lag av snø. Det har snødd godt i fjellet så til helgen blir det en siste skikjøring helg. Igår kveld var jeg å så Nuggets game, som er basketball. Var gøy å se profosjonell basket.

 

MERICA<3

 

                    

 

-helene

 

prom 2013

  posted
 • 15.04.2013 kl.21:00 by Helene Pedersen

Hi. Well, then was prom over. I had a blast!! We started the day with a typical American breakfast, bacon and French toast. As told before, Annika got her license and she is seriously addicted to drive, haha. So we went for a drive around in Parker, we stopped at target for a few to buy energy drinks for the night before we headed home. At noon we left the house with no makeup and greasy hairs while we were both really excited to get ready. It was so much fun at the hairdresser, she was amazing! She made Annika?s and my hair so pretty, loved it. Wish I could do stuff like that. After hair we drove over to the mall for makeup, we had appointments at Estee Lauder and they did a great job. Was kind of nervous there I sat because the time had flown so fast, but it looked great when I finally could open my eyes. We rushed home, jumped in our dresses and shoes, and then people started coming. 

 

We took pictures in a great weather. Ida's host dad is a photographer so the pictures turned out really good. We ate dinner at Macaroni grill, had steak with mac and cheese, yum. Then we headed over to the dance. It was really fun, the place was so cool, we danced and they announced king and queen, just like the Americans movies. We stayed longer then I thought we would, which is a sign that we had fun and we did. When was back in Parker I was almost falling a sleep... We took our 5 energy drinks, lol, and drove over to the school. There we met Martha at the entrance and talked to her for a few before we slid down a slide, which was placed on top of the main stairs in the school, and where ready for after prom! The decorations were awesome. We played poker and a bunch of other games, took fake tattoos, got our future told, had fun in the bounzie house, drove toilets motorbikes and just had fun. Annika and me left the school around 3 and went straight to sleep.  

 

 

 

                    
 

-helene

forberedelser og 18årsdag

  posted
 • 13.04.2013 kl.06:43 by Helene Pedersen

Dagene fyker avgårde!! Får desverre ikke tid til å blogge så ofte, men har det supert. Fortiden har det gått mye i prom forberedelser. Har vært på et par dates!!! Med en fyr som heter Tyler, var artig å oppleve. Skal ikke gå med han, var forresten venninnen min Britt som satte det opp for å prøve å spleise oss for prom, han hadde et litt for innviklet forhold til en annen jente. Og fant ut at det blir kjekkere å gå med folk jeg kjenner og føler meg konfortabel rundt så jeg inviterte min kjære søster! Hun er skikkelig spent og det er jeg å, gleder meg nå. Lagde skatte jakt til henne rundt i huset og bokstavene stavet ''PROM?''. Det artigste er at Hannele (finsk utvekslingstudent) har spurt sin hostsøster, og Ida (dansk utvs) har spurt sin hostsøster. Så vi skal gå sammen, pluss litt flere folk, blant annet Brittany. 
 

                         


Idag etter skolen dro Annika og meg for å ta solarium, stoppet på starbucks for en frappe og dro bort til neglesalongen. Er så gøy at Annika kan kjøre!! Der måtte vi resten av gjengen og vi fikset negler. Jeg gikk for sølv med glitter denne gangen, blir hvit kjole imorgen forresten!

Hannele, Ida, Brenna, meee, Annika and Annie 

 

Da vi var endelig alle man ferdig fortet vi oss hjem til Hannele's hus for de kom. Hun fyller 18 på søndag og vi er alle utslitt på den dagen så vi ville feire det idag. Så vi holdt et lite suprise party for henne. Var koselig:) Annika og meg hadde en gøy presang til henne. For Hannele går ALLTID i striper og det er ikke tull. Så vi hadde fylt en stripete bag med masse stripete ting, et par sko, et dekse, en kjole, undertøy, godeteri og alt var striper på. Vi lo alle godt da hun åpnet! Resten av besøket danset vi ''just dance''.

 

Da vi kom hjem hadde Martha og Drew hentet bilen til Annika og vi dro ut for å kjøre. Den er så søt! 

 

-helene

 

sweet sixteen

  posted
 • 07.04.2013 kl.10:03 by Helene Pedersen

Heisann! Igår fylte Annika 16 år, sweet sixteen  Hun tok sertifikatet i skoletiden og bestod, wii, hun kan kjøre meg lovlig siden jeg Martha og Drew er mine foreldre i papirene nå. I USA har de en lov som sier at man får ikke lov å kjøre noen andre, utenom familie, de første 6 månende. Etter 6 månder kan man kjøre en person, og når man fyller 17 kan man kjøre alle. Da vi alle var kommet hjem fra skole og jobb pyntet vi oss, tok bilder og var klar for familiemiddag. Alle utenom bursdagsbarnet viste om at det var mer enn familiemiddag. Vi hadde invitert alle venninne hennes til en resturant så da vi annkom ble hun skikkelig overrasket der de alle stod og skrek ''SUPRISE!!!!!''. Var en utrolig fin kveld og Annika koste seg masse!

 

                                  

                 

                 

                 


Vi spiste utrolig god kinesisk middag, så åpnet hun gaver og så kom en utrolig fin kake serverende. 

                 

                 

                 

 

 

-helene


va va vooom

  posted
 • 04.04.2013 kl.05:00 by Helene Pedersen

Mandag, tirsdag, onsdag og snart torsdagen. Dagen flyr av gårde nå, #panikk. Har hatt en fin uke med masse gøy og litt skolearbeid. Lærerene er i litt feriemodus fremdeles, men det er greit med en rolig start. Mandag var en vanlig dag, spiste veldig god ''utenom det vanlige'' lunsj med Madi og etter skolen ble det en hard treningsøkt med Annika. Har kjent det i HELE kroppen helt til idag... Tirsdag begynte jeg sent, var med Britt mye på skolen og etter skolen dro jeg til senteret med Hannele. Vi kjøpte preseng til Annika, hun fyller 16 på fredag, var veldig vanskelig... Men vi endte opp med et pandora armbånd, er en fin og spesiell gave og tror hun kommer til å sette veldig stor pris på det. Hannele fikk endelig kjøpt seg iphone så det var kjekt for henne. Lenge siden jeg har vært med henne så var en koselig stund. På kvelden ble det enda en hard treningsøkt med Annika, hun er utrolig flink så det er gøy, men våknet opp med en enda stivere kropp.. På fredag blir det suprise party for Annika forresten. Idag ble det også shopping, Martha og Annika ville ta meg med til et annet senter. Det var utrolig fint og masse gøye butikker. Er super duper kjekt å være med de, og vi har så lik stil! Fikk en ny favoritt butikk idag med navnet ''freepeople''. Da vi kom hjem ble det salat og steik før det ble tur med hundene. Var herlig å gå fort så jeg fikk varmet opp kroppen og tøyd. Vi lærte hundene å skli ned skliene, var så morsomt!

 

-helene

 

easter celebration

  posted
 • 02.04.2013 kl.06:05 by Helene Pedersen

Påsken feires bare på en dag her borte, så søndag ble det feiring! Vi våknet klokken 4 om natten og dro avgårde til Red Rocks. Har sett så masse fine bilder fra det stedet og gledet meg masse til å se det. Da vi nærmet oss var det lang kø opp, klokken 4.30 på natten!!!! 10 tusen folk var tilstedet på påske gudstjenesten i Red Rocks dette året, helt sykt. Men forstår godt hvorfor folk gidder å gjøre det, det var awesome. Det varte i en time, en fin gudstjeneste med sang og taler, vi fikk samtidig sitte og se fine solen reise seg. Etter en skikkelig kul opplevelse dro vi tilbake til huset og disket opp en stooor frokost. Det kom mange folk over og vi hadde en kjempe fin stund. Traff mange nye familievenner, spiste god mat, var på påskeeggjakt hele to ganger og spilte hagespill. En superfin og anderledes påskeferie. Har det supert med Kallestad :) Her er noen bilder fra Red Rocks, solen reiser seg så fort!
 

 

Martha og Drew!! 


Meg og min fine vertsøster, Annika! 

Annika med påskekurven!

 

Forresten, dagen før lagde vi påskeegg, seeee

 

-helene

Ah. Livet!

  posted
 • 26.03.2013 kl.06:14 by Helene Pedersen

Idag har vi hatt en avslappende dag her i Arizona. Vi tilbrakte hele formiddagen med bassenget, var en litt vind idag sa det var herlig. Fatt en ganske bra farge pa kroppen na, var sa glad nar jeg vaknet opp idag og sa at solbrentheten var forsvunnet! Har det utrolig kjekt med Madi forresten. Litt senere pa dagen dro vi til et lite shopping sted, gikk i butikker og kjopte starbucks. Kjopte to par sandaler, wiii, og litt andre fine ting. Da vi kom hjem fra en shoppingturen hoppet vi i bassenget igjen!! Ogsa var Madi og meg kokker og disket opp mashed potetos og kjottboller, bestemoren hadde vart pa ikea og kjopt mat, var et etterlengtet maltid! Hun hadde til a med kjopt tyttebarsyltetoy. Pa kvelden satt Madi og meg i boblebadet og na slapper vi av med film. Fin dag :)  

-helene

 

red pants in the red state

  posted
 • 25.03.2013 kl.11:06 by Helene Pedersen

 

-helene

 

 

 

in the desert

  posted
 • 25.03.2013 kl.04:06 by Helene Pedersen

Heihei! Har fatt opplevd to varke dager i Arizona na. Kort oppsumert, igar dro hele gjengen a spise utrolig god frokost ute. Etter frokost dro vi pa noen salg, bestemoren til Madi som elsker a ga pa salg, og turen endte med Saguaro national park. Det var utrolig stilig, aldri sett lignende natur for!! Pa kvelden dro vi pa et market og fikk shoppet litt, og sa ble det middag pa california pizza kitchen, mmm. Idag dro vi avgarde til Phonix i 8tiden og var klar for aqua land, sa idag har vi lopt og svomt rundt. Ble en litt lang kjoretur men gikk fint. Er utrolig fint her. Imorgen blir det avslapping med bassenget og kanskje en tur ned til gamle byen. 


-helene

 

Splash in the pool

  posted
 • 23.03.2013 kl.02:13 by Helene Pedersen

 

Na har Madi og sostrene hennes kommet!! Vi har vart i bassenget en stund og er klar for middag snart. HAR DET SUPERT!!! 

 

-helene 

 

ariiiiiiiizona

  posted
 • 22.03.2013 kl.23:29 by Helene Pedersen

 

Har det superbra!! Igar landet jeg i Phonix i 4tiden. Da jeg kom ut av flyet ble jeg mott med den varme luften, og solen skinte. Bestemoren til Madi, Linda, motte meg. Var litt rart a bare vare med en jeg ikke kjenner, men vi ble fort kjent. Martha, vmor, hadde snakket og avtalt med henne paforhand! Madi og hennes sosken kjorer nedover. Jeg fikk ikke lov av yfu a kjore med en mindrearig sa jeg tok fly ned. Linda og meg hadde en fin biltur hjem til Tuscon, fikk sett mye fin natur, utrolig anderledes enn Colorado. Arizona bestar av orken sa fjellene er oransje og ellers er det kaktuser og palmer. Vi stoppet a spiste pa en utrolig god resturant, der hvor vi bestilte flere forkskjellige sor amerikanske smaretter. Hushpuppies, fried ocra, mashed potetos, gravy, cornbread var noe av rettene. Etter middagen hadde vi en liten time til vi var fremme. Da vi kom hjem til huset fikk jeg omvisning, det er utrolig fint og de har stort basseng. Idag har jeg lagt med bassenget lenge og glemte solkrem sa jeg er helt rod. Fikk helt sjokk da vi skulle ut a spise lunsj og jeg plutselig sa ned pa beina mine.... har smort meg med 50 na og det skal jeg resten av uken ogsa. Na kommer Madi og sostrene hennes om en liten halvtime!!! 

-helene

barbie rosa

  posted
 • 20.03.2013 kl.04:46 by Helene Pedersen

 

Etter skolen idag dro vi for å fikse neglene, vaglte rosa! Nå er det bare to dager til Arizona, wiiiiiiiiiii

 

-helene

the weekend

  posted
 • 18.03.2013 kl.18:35 by Helene Pedersen

Fredag etter skolen dro vi opp på fjellet. Vi skulle bare bli der en natt denne gangen men jeg hadde like lyst å være med. Det er helt fantastisk der oppe, vi gjør ikke stort men det er det som er ''hygge''. Da jeg var på Hawaii delte vi hva vi savnet og husker så godt at danskene savnet ''hygge'', er et dansk ord på den følelsen/stemningen som vi i Norge også liker. Slappe av med familie og venner, spille spill, spise god matt, tenne lys og høre musikk og slike ting. Familien Kallestad har hvertfall forstått hva hygge er! Satt vedsiden av hundene oppover, de er utrolig snille.


Da vi kom opp på hytta puslet vi ferdig kartet over skitrekket siden vi ikke fikk fulført det forje gang. Deretter dro vi en liten tur ut, Annika og meg, vi prøvde å ake men det har vært veldig varmt de siste dagene så den turen var litt mislykket. Vi fikk hvertfall beveget oss og var godt sultne da vi kom inn igjen.  På kvelden så vi footloose og lagde s'mores. 


Dvi ankom huset i 3tiden, fikset jeg meg og ventet på Madi. Hun hadde fått biletter til en lacrosse kamp. Det var downtown Denver på Pepsi Centeret. Hadde ikke peiling på hva lacrosse var men fant fort ut hvordan det foregikk. De løper rundt med rekarter med ''poser'' og fanger ballen. Mye lettere å forstå i forholdte til amerikansk fotball, det forstår jeg fortsatt ikke. Det var en lang kamp, men utrolig gøy og det var masse ekstra underholdning i pausene siden St. Patricsday. Etter kampen var trafikken skikkelig ille så hjemturen tok lengre tid. Hadde også planer om å møte svenkse Erik og hans kompis men det ble for sent.


Da jeg kom hjem gikk jeg rett i seng, men våknet senere i 1 tiden og var kjempe dårlig. Satt oppreist i sengen lenge og ante ikke hva det kunne være. Tilslutt kastet jeg opp.. For en natt, jeg var helt utslitt. Så hele søndagen sov jeg, fikk en lite syn av Martha's fine dekorasjoner! Ikke noe gøy, føler på meg at det er over nå men har en hjemmedag i dag bare for å bli helt frisk. 

 

-helene

 

bling bling ching ching

  posted
 • 15.03.2013 kl.04:40 by Helene Pedersen

 

-helene

 

hverdagen

  posted
 • 13.03.2013 kl.18:10 by Helene Pedersen

Hello :) Igar startet skolen veldig sent for meg, sa jeg hadde en lang morning! Drew og meg satt pa Ipaden en god stund og jeg viste han rundt i Norge. Han har vart i Norge for, han har besokt Bergen og statt pa ski pa Geilo. Gikk deretter pa skolen for en mattetime og etter skolen ble det lunsj/middag pa Costa Vida med Annika og Martha. Litt lekser for vi dro bort igjen pa skolen. Annika er med i Unifed sa idag ble jeg med henne. Unifed er en gruppe som arrangerer forskjellige sporter for en gruppe folk som har litt problemer. Utrolig fint opplegg. Denne sesongen er det basket! Annika er utrolig flink, hun er speakeren, den personen som snakker under kampen og spiller musikk i pausene. Chaparral hadde ikke sa veldig mange spillere idag sa var litt ute pa banen jeg a, utrolig kjekt. Som sagt utrolig bra oppelegg, de blir sa glade nar de scorer! Brittney er ogsa med i Unifed. Da vi kom hjem gikk Annika og meg en rask tur med hundene innom Ida. Hun var veldig glad siden hun har fatt ny familie og flytter denne uken. Superglad for henne!! Da vi kom hjem hadde Martha bakt cookies og Britt kom over, vi sa pretty little liars og B sov over.

                                    

Na er klokken 11 her borte, B og meg har akkurat hatt en god frokost og sett ''The Bachelor''. Na holder vi pa a fikse oss, vet ikke helt hva hva vi skal gjore pa resten av dagen. Senere i kveld skal jeg mote svommelaget pa Froyo, blir kjekt!

                                 

HAVE A GOOD DAY GUYS!

-helene

 

plans for springbreak

  posted
 • 12.03.2013 kl.18:57 by Helene Pedersen

                                      

                                      
                                      208496_180316795449477_538928939_n_large
                                      
                                      

 

ARIZONA!!!! Vertsfamilien min skal til Mexico og hadde allrede bestilt for jeg kom inn i familien sa jeg skal pa en liten ferie med Madi til nabostaten. Gleder meg, bare 10 dager til avreise, wohooo. Blir goy og anderledes a oppleve orken naturen som staten er kjent for.

-helene

 

A LITTLE COUNTRY

  posted
 • 12.03.2013 kl.09:37 by Helene Pedersen

 

-helene 


 

 

tasty

  posted
 • 11.03.2013 kl.23:15 by Helene Pedersen

Ny uke! Helt, helt utrolig rart at jeg har bare 99 dager igjen her. Føler tiden bare renner avgårde nå.. Min første time var kjemi og den klassen liker jeg veldig godt. Neste var historie med danske Ida, vår lille time der vi babler i vei. Ida har det ganske vanskelig fortiden, familien hennes ville ikke hoste henne mer.. Avlastende at vi har hverandre. Så var det lunsj, elsker at vi kan fortlate skolen og dra til alle disse fantastiske matstedene. Kanskje en av tingene jeg kommer til å savne mest. Idag dro Madi og meg til Swirls, et frozen yoghurt sted. 

min kirsebær-lime, ananas og blåbær med toffie, hvit sjokolade og blåbær! nomnom 


Så var det tilbake til skolen for engelsk time! Nå er jeg kommet hjem og er snart feridg med leksene, sitter å venter på middag og deretter skal vi danse zuuuuumba :)

 

-helene 

 

Pink Vail

  posted
 • 11.03.2013 kl.04:52 by Helene Pedersen


Da vi kom hjem fra skolen på fredagen satt søte Sofie fra Norge i sofaen og var klar for tur! Det var vi alle, denne helgen var det Pink Vail, som går ut på å kle seg ut og støtte brystkreft. Turen oppover var fin, tar 1 og en halv time å kjøre så det klarer jeg fint siden er vant med Hemsedal. Vi lagde tutuer, rosa skjørt, som vi skulle ha på oss på lørdagen. Før vi kjørte opp til hytten ble det chipotle!! 


Resten av kvelden pusslet vi, Annika var skikkelig ivgrig mens Sofie og meg ville helst bare se en film, haha. Ble film etter pusling! Martha pyntet opp stavene og hjelmene, hun er så flink.


På lørdagen dro vi fra hytten klokken 7 og var klar da trekket åpnet, som vanlig, haha. Sikten var helt elendig... Var kjipt for Sofie som ikke fikk sett den fine utsikten over fjellene.. Men føret var utrolig bra, de hadde ikke groomet løypene så det var utrolig gøy!! Ny pudder snø er det beste. Ble litt fort lei pågrunn av vinn og vær, men alt i alt var det en god dag i bakken. Fikk også en del skryt over outfittene våres, hihi


Da vi kom tilbake til hytten ble det badstue, deilig. Var veldig trøtt etter tidlig opp og slitsom dag så herlig å bare slappe av på hytta. Vi hadde fajitas til middag og ellers så vi filmer. Idag dro vi ganske tidlig avgårde hjem for å unnga trafikken. Sofie og meg gikk en liten tur før avreise, nydelig vær idag!! Det var idag vi skulle stått på ski, men men. Hjemreisen ble lengre pga. trafikk ulykke.. Det var 20 biler som hadde kræsjet inn i hverandre så vi måtte ta en annen vei.  


Utrolig fin jentetur!! Drew kunne ikke være med siden han er syk.. Men han er bedre nå, Annika og meg var nettopp ute å spiste med han siden Martha hadde klubb. Som dere forstår så skjer det ting hele tiden i denne familien, supergøy :) Takk for fin helg, er alltid gøy å snakke norsk, stå på ski og være på fjellet! Ellers er jeg klar for ny uke, 12 dager til springbreak, og 100 dager til hjemreise. stor klem

 

-helene

 

skiing and prom is on my mind

  posted
 • 08.03.2013 kl.00:42 by Helene Pedersen

Pa tirsdag og onsdagen hadde freshmen og sophmore internationaleprover sa juniors og seniors hadde bare to klasser per dag. Tirsdagen ble derfor en dag jeg kunne dra a trene med Martha pa morningen. Var herlig a starte dagen slik! Etter skolen dro jeg med Britt hjem, vi sa forst Ellen og deretter dro vi til senteret. Vi provde ball kjoler siden det narmer seg og vi prover a finne ut hvilken style we want to go for! Had a really nice time, always fun to hang out with Britt :)

 

Pa onsdagen forlot Martha og meg huset klokken 5.30, om morgenen!!!! Vi plukket sa opp Madi og Martha sin venninne Cathy og etter det var vi pa vei til Vail. Da vi kom opp var vi alle gira og solen skinte som bare det, perfect! Vi stod pa ski til 3 tiden og deretter dro vi hjem over. Det var en utrolig fin dag, Madi var ikke sa veldig flink sa gikk litt sakte. Gar greit den forste timen men sa blir jeg sa utalmodig og vil bare kjore. Har ikke innsett for na hvor mye jeg har savnet ski og fjellet!!

        


Madi!! haha

 

Da vi kom inn doren igar kveld motte vi Annika som ikke var sa fornoyd, hun hadde vart pa skolen hele dagen og hatt prover....  Men vi bestilte pizza og snakket om hvor mye vi gleder oss til helgen!! Da blir det mer ski og Sofie fra Norge skal vare med, gleder meg. Har det sa bra med denne familien :) Hadde et historie prosjekt som jeg matte gjore ferdig og bade Martha og Annika hjalp med med a klippe og lime. Blir sa glad! 

Idag morges ved frokosten oppdaget vi at Annika og meg hadde nesten pa oss samme outfit, vittig! Skoledagen var fin og i lunsjen dro Britt og meg hjem til meg og lagde qusedillas, nomnom. Na er klokken halv5 her borte og jeg skal gjore litt lekser for Annika og meg er klar for water aerobics. Imorgen drar vi pa fjellet rett etter skolen :) Superkos a ha en soster i huset igjen!

 

-helene

 

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Juni 2013 » Mai 2013

, Bergen

mitt navn er helene elisabeth, jente på 17 og kommer fra Bergen. nå fortiden er jeg på utveksling i Colorado, USA og blogger om min hverdag. har også en stor kjærlighet for foto, mote, mennsker, musikk, mat og reiser!  Mitt navn er Helene, 17 og kommer fra Bergen. Ferdig med første året studiespesialisering og nå tar andre året i usa. Jeg lever derfor fortiden i Colorado. Så her på catchdreams blogger jeg om mitt hverdagsliv som utvekslingsstudent.

  Reiser med organisasjonen YFU og det er bare til å spørre hvis du lurer på noe! Velkommen til min lille dagbok ❤helene


  +Legg meg til som venn+Følg meg på bloglovin'
Kategorier

blogg film og serier florida2012 fotografi hawaii2013 london2012 mote outfits skjønnhet tanker turer updates utveksling utvekslings året

Arkiv

Mars 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012


hits